Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.638
15.688
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Spet potrebujes .ppt? Sem lepo napisal da ima on lahko "svoje mnenje". Ne more pa ugotavljati kaj je ali ni dober primer "Islama". Tudi jaz ne morem filozofirati katare sklopka je najboljsa ce nimam blage k. veze o mehaniki. Imam lahko sicer svoje mnenje o tem ampak glede na to da nimam blage k. veze o mehaniki ni kaj veliko vredno. Sploh pa ne toliko da bi ga propagiral na netu. Stekas?

Štekam kaj hočeš povedati a ti ne dam prav v delu, da njegovo mnenje ni veliko vredno. Vrednost je odvisna od same zadeve in v tem primeru njegovo mnenje veliko pomeni, saj doprinese k določenim odločitvam, sploh pa, če tako meni tudi veliiiiiko drugih ljudi.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dober primer islama bi bil to da:
- se ženske nebi zavijale
- bi dovolili poroke med geji
- bi v primeru življenja med katoliki to sprejeli in jih nebi poizkušali spreobrnit

1. to je stvar osebne izbire
2. to ne spila niti na Zahodu
3. katoliki so v Islamu enakovredni muslimanom

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Se vidi, da si slep oz zaslepljen....
uf-1.gif
al hočeš zaslepiti ostale???

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Stekla so šla u kuratz enkrat med 13.2.2014 in 6.10.2014.

13.2.2014

6.10.2014

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Se vidi, da si slep oz zaslepljen....
uf-1.gif
al hočeš zaslepiti ostale???
Enakovredni v tem smislu, da jih oboje mečejo iz 5 nadstropja, če gre za homo usmerjene.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.515
2.885
113
v lokalni ostariji
v zahodnem svetu se geyi lahko poročijo med seboj praktično nikjer jih pa ne kamenjajo do smrti ali nabijejo na kol (recimo kot v SA!)

in nekako katolikov ne sprejemate kot enakovredne

ni osebna izbira ker se ženska MORA pokriti drugače žali čustva vernikov!

tko da easy... tri simpl točk ne gre...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ne, v bistvu ne mores na taksen nacin "sam" ugotavljaj kdo je dober predstavnik cesarkoli. Nimas nobene podlage da sploh ves kaj je ali. Razen ce ne odlocas na podlagi frizure ampak potem moras napisati da ti je ok zaradi frizure.

Bos moral Malcoma se parkrat zavrteti da bos razumel
smirk-1.gif

A ti pa imaš podlago? Si vrhunski strokovnjak na vseh področjih, ki jih komentiraš tu?

Mimogrede, al-Baghdadi, šef ISIS-a, je visoko šolan strokovnjak na področju Islama:

In 2014, American and Iraqi intelligence analysts said that al-Baghdadi has a doctorate in Islamic studies from a university in Baghdad.[22] According to a biography that circulated on jihadist internet forums in July 2013, he obtained a BA, MA and PhD in Islamic studies from the Islamic University of Baghdad.[8][21][23][24] Another report says that he earned a doctorate in education from the University of Baghdad.[25] klik

Kakšno izobrazbo na področju islama imaš pa ti?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
A še sploh lahko napišeš večjo oslarijo? Sem že mislil, da ne boš mogel prekosit samega sebe, pa ti je očitno spet uspelo...

Evo, že čakam na še večjo oslarijo.

Hkq3c.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
A še sploh lahko napišeš večjo oslarijo? Sem že mislil, da ne boš mogel prekosit samega sebe, pa ti je očitno spet uspelo...

Evo, že čakam na še večjo oslarijo.

Hkq3c.gif

islam je boljši o katolibanstva.
katolik ma lahko eno ženo, župnik nbene.
musliman jih ima lahko več in ne sanja o drugih

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
v zahodnem svetu se geyi lahko poročijo med seboj praktično nikjer jih pa ne kamenjajo do smrti ali nabijejo na kol (recimo kot v SA!)

in nekako katolikov ne sprejemate kot enakovredne

ni osebna izbira ker se ženska MORA pokriti drugače žali čustva vernikov!

tko da easy... tri simpl točk ne gre...

1. Prakticno kjerkoli? V SLO recimo?
bonk.gif
Spremljas novice much? Spregledas redno brcanje na pride paradah?
2. Nekako sprejemamo. Zagotovo bos znal sam preveriti...
3. To je osebna izbira in zenska se MORA sama odlociti da se pokrije. To je kr obvezno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ne, v bistvu ne mores na taksen nacin "sam" ugotavljaj kdo je dober predstavnik cesarkoli. Nimas nobene podlage da sploh ves kaj je ali. Razen ce ne odlocas na podlagi frizure ampak potem moras napisati da ti je ok zaradi frizure.

Bos moral Malcoma se parkrat zavrteti da bos razumel
smirk-1.gif

A ti pa imaš podlago? Si vrhunski strokovnjak na vseh področjih, ki jih komentiraš tu?

Mimogrede, al-Baghdadi, šef ISIS-a, je visoko šolan strokovnjak na področju Islama:

In 2014, American and Iraqi intelligence analysts said that al-Baghdadi has a doctorate in Islamic studies from a university in Baghdad.[22] According to a biography that circulated on jihadist internet forums in July 2013, he obtained a BA, MA and PhD in Islamic studies from the Islamic University of Baghdad.[8][21][23][24] Another report says that he earned a doctorate in education from the University of Baghdad.[25] klik

Kakšno izobrazbo na področju islama imaš pa ti?

Jaz nisam izbral globalne predstavnike Islama, ti pa si. Ce bi pa ze izbiral bi to zagotovo pocel bolje saj o Islamu zagotovo vem precej vec od tebe. Pa niti ne pamet mi ne pride da bi kaj takega pocel. Meni je to celo eksplicitno prepovedano (soditi kaksen je kdo musliman).

"al-Baghdadi" je samo figura. Bog ve kaj in kdo je v resnici...