I
Izbrisan uporabnik #9334
Easy, pospravi se, od koder si se izlegel!
Nekajkrat sem tule že razlagal, da imam zares posebno spoštovanje do bosancev, saj so neverjetno zanesljivi in vzdržljivi - tovariški. Čeprav so večinoma muslimani, niso fanatiki! So realni ljudje. Mnogo bolj zanesljivi od naših domorodcev. In prisežem, da sem čistokrven slovenec s pedigrejem . Torej islam gor ali pa dol!
Vendar, takole divjanje se ne tolerira!
Ljubljansko džamijo je treba TAKOJ skenslati, meje hermetično zapreti za vse nelegitimne.
To bi morala biti državljanska pobuda našim možganom v Lj, saj so oni direktno odgovorni nam, narodu!
Nekajkrat sem tule že razlagal, da imam zares posebno spoštovanje do bosancev, saj so neverjetno zanesljivi in vzdržljivi - tovariški. Čeprav so večinoma muslimani, niso fanatiki! So realni ljudje. Mnogo bolj zanesljivi od naših domorodcev. In prisežem, da sem čistokrven slovenec s pedigrejem . Torej islam gor ali pa dol!
Vendar, takole divjanje se ne tolerira!
Citat:
Hollande: Francija je v vojni. A ni v vojni civilizacij, ker tisti napadalci ne predstavljajo nobene od civilizacij.
Francija bo še ojačala svoje operacije v Siriji. Hollande pravi, da so bili petkovi napadi načrtovani v Siriji, organizirani v Belgiji in nato izpeljani v Franciji.
Hollande: Moramo imeti učinkovit nadzor zunanjih meja EU. Če tega ne bo, se bomo morali vrniti k nacionalnim mejam.
Ljubljansko džamijo je treba TAKOJ skenslati, meje hermetično zapreti za vse nelegitimne.
To bi morala biti državljanska pobuda našim možganom v Lj, saj so oni direktno odgovorni nam, narodu!