Strelec iz Francije se je zabarikadiral v hišo

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Upam, da se zadeva ne bo odvila tako kot maja 1981 v Drenici na Kosovu, ko se je kosovski Albanec Tahir Meha zabarikadiral v kullo, v skrajno ponesrečeni akciji policijskih specialcev, ki jo je vodil Slovenec, pa je Meha, oborožen zgolj z revolverjem in 'jugo' mavzerico, ob pomoči ostarelega očeta ubil 4 in ranila 2 policista, preden so ga nevtralizirali.

Tale francoski strelec je namreč med obleganjem že ranil dva policista, upajmo, da ne bo nobenih drugih žrtev.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.191
1.974
113
Emona / Carnium
Pa poglejmo kako kaže pritlikavemu ("židu") Sarkozyju na lestvici priljubljenosti PO akciji policije
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
In?

Saj muslimani in nacisti so bili kolegi.
evil.gif

Daj link na tistga tvojga šiptarja v nekem kulturnem jeziku, ker vse kar gugl vrže ven, je v alabnščini.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.447
7.095
113
Na euronews imajo vedno live feed s toulouse, ampak je blokada zgleda kar daleč od dogajanja, tako da se kaj dosti ne vidi.

Zgleda se sam čaka, da si sarkozi pripravi PR, potem pa bodo vleteli.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
V kakšnem drugem jeziku ne boš našel kaj dosti. Pač so ga hoteli aretirati, pripravili so načrt, nekje obstajajo plani z vrisano hišo in drugimi objekti okoli. V glavnem 13. maja 1981 so specialci obkolili njegovo hišo (sodeč po ruševinah je šlo res za neko vrsto utrjene hiše, tkim. kullo), ženske in otroci so šli ven, on in njegov oče pa sta ostala. V streljanju, ki je sledilo, je tip izredno dobro uporabljal kritje in natančno streljal, razni poskusi policistov, da bi ga obvladali, pa so propadli, recimo dimne bombe ali solzilec, ne vem več, ki jo jih skušali zadegati skozi okna, so priletele v stene in se odbile. Njegov oče je bil ubit enkrat vmes, on je pa vztrajal vse dokler ni začela hiša goreti, nato jo je zapustil in se skušal prebiti skozi policijski obroč, vendar je bil nekje 70 metrov proč od hiše ubit.

Zdaj zakaj točno so ga iskali pa ne vem. Glede na to, da je bil leta 1981 (papa tito) velik upor kosovskih albancev, domnevam, da je bilo vse skupaj povezano s tem.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
In? Saj muslimani in nacisti so bili kolegi.
evil.gif

Nic manj ali bolj kot pravoslavci, katoliki ali ateisti. Na teh prostorih celo najmanj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
V mislih sem imel skupne "interese" glede judov.

Ampak je še imel kdo privilegij, razen vaših, da je imel svoje pokrivalo v SS?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V mislih sem imel skupne "interese" glede judov.

Ampak je še imel kdo privilegij, razen vaših, da je imel svoje pokrivalo v SS?

Takrat ni bilo nobenih "skupnih interesovo glede Judov", sploh pa na teh prostorih. Himmler je zadevo predlagal Hitlerju decembra 42, nastala je 43 in neslavno propadla po uporu leta 44. Razlog za nastanek so bili pokolji v vzhodni Bosni, to je bili tudi razlog za konec enote. Nikoli niso sodelovali pri sistematicni eliminciji Judov ,ker nikoli niso bili v stiku. Pravoslavci,katoliki in ateisti pa so. Ce ze dlakocepimo...

Vse skupaj je bilo nekaj tisoc ljudi v nekaj mio vojski. Kako se je kdo od njih oblacil nisem raziskaval ,ker se mi to ne zdi vazen podatek.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Poglej mal po podstrešju, če najdeš kaj takega:

Ts9H0d9.jpg

Koliko je bilo vaših v SS sem ti pa že enkrat napisal. Pa ni jih bilo samo "nekaj tisoč".

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
mehhhhh
me ne zanima baš veliko. Spet al kajda scena.
Pa še bombo je pred indonezijskim veleposlaništvom v Pariz razgnal.

Volitve so bliz.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Poglej mal po podstrešju, če najdeš kaj takega:

Ts9H0d9.jpg

Koliko je bilo vaših v SS sem ti pa že enkrat napisal. Pa ni jih bilo samo "nekaj tisoč".

Če je kdo gledal tale del
hysterical-1.gif