Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če bi vedel, da jaz ne bom imel posledic, se jim nebi umikal. Sem tudi že večkrat kje komaj še uspel avto ujet na robu, pa sem si vsakokrat mislil zakaj. Tako kot folk zavije pred srno, razbije avto, srna odskaklja, tebi pa ostane razbit avto in strošek popravila, ker ga zavarovalnica seveda ne krije
Eno stevilo si zagotovo brcnil v temo.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pred 10 leti je bilo v Sloveniji 5000 motorjev, danes jih je 56000
Citat:
Moraš pa imet preklemano srečo, da ti bo srna dovolj visoko priletela, ajde če po bregu dol skoči.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Moraš pa imet preklemano srečo, da ti bo srna dovolj visoko priletela, ajde če po bregu dol skoči.
Za motoriste sem pisal, ti nisi v prvem stavku o motoristih?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Pisanje naslovov se je nasa jokica naucila iz slovenskih novic?
Citat:
Uporabnik wilburxxx pravi:
Vsega prepolna rit nekaterih, splošno stanje v družbi, neoliberalno egoistično razmišljanje, pomanjkanje solidarnosti in pripadnosti družbi..., izobraževanje otrok in vcepljanje v glavo da so vsak nekaj posebnega že od osnovne šole naprej, ....
Vse to je krivo, poleg povečanja gostote prometa.
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
ksz...
A je koga zmotilo obnašanje peščev v prometu? Zadnje čase vedno večkrat doživim, da pešci mislijo, da imajo absolutno prednost na prehodu za pešce. Mene in mojo generacijo so učili tako, da če pridem peš do prehoda za pešce, se ustavim, pogledam levo in desno in če je prosto, stopim na prehod za pešce. Današnji pešci pa enostavno pridejo do prehoda in uletijo direkt na prehod, ne prepričajo se, če je mogoče dva metra stran avto, ki se pelje s hitrostjo recimo 50 km/h. Oni so prepričani, da lahko brez da se prepričajo uletijo na prehod, avtomobilisti pa bi morali natančno spremljati njihove korake in predvidevati ali bodo stopili na prehod ali ne. Pa ti pešci imajo ponavadi še slušalke ali pa tapkajo po telefonu in niti najmanj ne spremljajo prometa okrog sebe.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Mene najbolj motijo kolesarji sploh v LJ so sigurno najslabši udeleženci v prometu. V letošnjem letu se ne spomnim enega dneva da ne bi kdo izsiljeval da o vožnji skozi rdečo sploh ne govorim.
Citat:
ksz...
A je koga zmotilo obnašanje peščev v prometu? Zadnje čase vedno večkrat doživim, da pešci mislijo, da imajo absolutno prednost na prehodu za pešce. Mene in mojo generacijo so učili tako, da če pridem peš do prehoda za pešce, se ustavim, pogledam levo in desno in če je prosto, stopim na prehod za pešce. Današnji pešci pa enostavno pridejo do prehoda in uletijo direkt na prehod, ne prepričajo se, če je mogoče dva metra stran avto, ki se pelje s hitrostjo recimo 50 km/h. Oni so prepričani, da lahko brez da se prepričajo uletijo na prehod, avtomobilisti pa bi morali natančno spremljati njihove korake in predvidevati ali bodo stopili na prehod ali ne. Pa ti pešci imajo ponavadi še slušalke ali pa tapkajo po telefonu in niti najmanj ne spremljajo prometa okrog sebe.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
ksz...
Avtomobilisti bi morali znat predvidet še marsikaj drugega, kot to, kaj bo pešec storil, če gre proti prehodu za pešce. In kdo nekih osnovnih stvari ne zna predvidet, ni dober voznik.