Število smrtnih 2016 KATASTROFALNO

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Ali sem human ali butelj se sprašujem!?
Najmanj dvema motoristoma (polna črta in ovinek) sem rešil življenje, ker sem zapeljal v jarek.
Danes seveda.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če bi vedel, da jaz ne bom imel posledic, se jim nebi umikal. Sem tudi že večkrat kje komaj še uspel avto ujet na robu, pa sem si vsakokrat mislil zakaj. Tako kot folk zavije pred srno, razbije avto, srna odskaklja, tebi pa ostane razbit avto in strošek popravila, ker ga zavarovalnica seveda ne krije
tongue-1.gif

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
Vsega prepolna rit nekaterih, splošno stanje v družbi, neoliberalno egoistično razmišljanje, pomanjkanje solidarnosti in pripadnosti družbi..., izobraževanje otrok in vcepljanje v glavo da so vsak nekaj posebnega že od osnovne šole naprej, ....
Vse to je krivo, poleg povečanja gostote prometa.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če bi vedel, da jaz ne bom imel posledic, se jim nebi umikal. Sem tudi že večkrat kje komaj še uspel avto ujet na robu, pa sem si vsakokrat mislil zakaj. Tako kot folk zavije pred srno, razbije avto, srna odskaklja, tebi pa ostane razbit avto in strošek popravila, ker ga zavarovalnica seveda ne krije
tongue-1.gif

Zato ker te tak projektil z lahkoto na licu mesta ubije, čeprav si ti v avtu on pa "na zraku".

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Moraš pa imet preklemano srečo, da ti bo srna dovolj visoko priletela, ajde če po bregu dol skoči.

Za motoriste sem pisal, ti nisi v prvem stavku o motoristih?

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
ksz...

A je koga zmotilo obnašanje peščev v prometu? Zadnje čase vedno večkrat doživim, da pešci mislijo, da imajo absolutno prednost na prehodu za pešce. Mene in mojo generacijo so učili tako, da če pridem peš do prehoda za pešce, se ustavim, pogledam levo in desno in če je prosto, stopim na prehod za pešce. Današnji pešci pa enostavno pridejo do prehoda in uletijo direkt na prehod, ne prepričajo se, če je mogoče dva metra stran avto, ki se pelje s hitrostjo recimo 50 km/h. Oni so prepričani, da lahko brez da se prepričajo uletijo na prehod, avtomobilisti pa bi morali natančno spremljati njihove korake in predvidevati ali bodo stopili na prehod ali ne. Pa ti pešci imajo ponavadi še slušalke ali pa tapkajo po telefonu in niti najmanj ne spremljajo prometa okrog sebe.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jst vidim, da je skos več upokojencev... ki kar blodijo po cestah.

Šele na sredini ceste se spomne pogledat, če se slučajno kdo pelje. Kar je pa še mladih se pa tudi nosijo, kot da so vsaj tuji državniki na sprehodu skos mesto.

eh....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Moraš pa imet preklemano srečo, da ti bo srna dovolj visoko priletela, ajde če po bregu dol skoči.

Za motoriste sem pisal, ti nisi v prvem stavku o motoristih?

Ne, za avte. Poznam dva, ki sta totalko naredila brez da bi se srne dotaknila, ena je avto celo na streho obrnila
rolleyes-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik wilburxxx pravi:
Vsega prepolna rit nekaterih, splošno stanje v družbi, neoliberalno egoistično razmišljanje, pomanjkanje solidarnosti in pripadnosti družbi..., izobraževanje otrok in vcepljanje v glavo da so vsak nekaj posebnega že od osnovne šole naprej, ....
Vse to je krivo, poleg povečanja gostote prometa.

Evo
467716-post_slo.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.103
3.158
113
Mene najbolj motijo kolesarji sploh v LJ so sigurno najslabši udeleženci v prometu. V letošnjem letu se ne spomnim enega dneva da ne bi kdo izsiljeval da o vožnji skozi rdečo sploh ne govorim.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
ksz...

A je koga zmotilo obnašanje peščev v prometu? Zadnje čase vedno večkrat doživim, da pešci mislijo, da imajo absolutno prednost na prehodu za pešce. Mene in mojo generacijo so učili tako, da če pridem peš do prehoda za pešce, se ustavim, pogledam levo in desno in če je prosto, stopim na prehod za pešce. Današnji pešci pa enostavno pridejo do prehoda in uletijo direkt na prehod, ne prepričajo se, če je mogoče dva metra stran avto, ki se pelje s hitrostjo recimo 50 km/h. Oni so prepričani, da lahko brez da se prepričajo uletijo na prehod, avtomobilisti pa bi morali natančno spremljati njihove korake in predvidevati ali bodo stopili na prehod ali ne. Pa ti pešci imajo ponavadi še slušalke ali pa tapkajo po telefonu in niti najmanj ne spremljajo prometa okrog sebe.

Avtomobilisti bi morali znat predvidet še marsikaj drugega, kot to, kaj bo pešec storil, če gre proti prehodu za pešce. In kdo nekih osnovnih stvari ne zna predvidet, ni dober voznik.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Mene najbolj motijo kolesarji sploh v LJ so sigurno najslabši udeleženci v prometu. V letošnjem letu se ne spomnim enega dneva da ne bi kdo izsiljeval da o vožnji skozi rdečo sploh ne govorim.

To je mit sicer, vzemi si par ur časa in stoj pri semaforju in delaj statistiko. ampak garantiram ti, da bo število avtov, ki gredo skozi rumeno ali rdečo veliko večje. S tem da predstavljajo veliko večjo nevarnost ker tehtajo 1,5 tone in več. Mogoče te najbolj motijo kolesarji zato ker jih pač ne maraš. Mene pa recimo motijo motoristi, zato ker ima velika večina ilegalne in preveč glasne izpuhe, kot dojenčki ki hočejo pozornost na vsak način. Patetično.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
ksz...

aplauz.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
ksz...

Avtomobilisti bi morali znat predvidet še marsikaj drugega, kot to, kaj bo pešec storil, če gre proti prehodu za pešce. In kdo nekih osnovnih stvari ne zna predvidet, ni dober voznik.

Kaj hoces povedat?