Bi bila varianta če bi trgovina imela zalogo, tako pa GA nima zaloge, ker je vse v centralnem skladišču in je potrebno najprej opraviti pregled plošče s strani servisa, ta poda poročilo, ki ga pošlje uvozniku in trgovini, uvoznik ga pošlje naprej proizvajalcu in ta potem nazaj uvozniku potrdilo, da lahko menjajo, uvoznik da komando servisu, ta pokliče mene in dobim novo ploščo, postopek se zato lahko zavleče do 30 dni . No tako je bilo meni včeraj razloženo, zato sem rekel naj popravijo, ker ne morem biti brez štedilnika toliko časa pri dveh majhnih otrokih. Sicer mi je prodajalec rekel da to ne more biti da se to lahko zavleče največ teden dni.
Bom pa danes poklical in če jo bodo lahko popravili takoj jo naj popravljajo, sicer bom zahteval novo, pa naj traja kolikor hoče, ker bom itaq moral stari štedilnik nekako zmontirat nazaj, bomo pač še nekaj časa na plin kuhali.
Pozabil andreju odgovoriti.
Ja priklopljena je bila pravilno saj nimaš kaj za****t faza na fazo, nula na nulo, zemlja na zemljo. Pa tudi delala je že saj je moja že skuhala čaj na tej plošči. zvečer ko je bil čas za večerjo pa je bila plošča mrtva ko da ne bi bilo elektrike, ampak elektrika je bila.