Saj, če takole neodvisno bereš in iz vsakega "tabora" potegneš prave stvari bi bilo tukaj pri nas čisto ok.
Sicer pa samo nekaj točk mojega mišlenja:
1. Prvi plačilni razred bi morala biti tudi minimalna plača (vsi dodatki gredo potem samo v plus). S tem zaposleni pridobijo nekaj na finančni strani, vodstvo pa vpliv na stimulativnost. Ne vidim neke pripadnosti/višje angažiranosti osebe, če neglede na to kaj naredi in koliko dela vedno dobi minimalno plačo. Glede na stanje gospodarstva pa je iluziorno pričakovat nek večji skok minimalne plače v kratkem času.
2. Se tudi strinjam, da je za propad podjetij pri nas in tehnološko zaostalost po večini kriv top management (drugi nad tem tako nimajo vpliva). Kjer so vlagali v razvoj in avtomatizacijo se tudi vidijo rezultati. Se pa, tudi v našem podjetju, stvari spreminjajo na bolje. Se pa poznajo, tako kot je bilo napisano, 10 letje praktično brez vlaganja v proizvodnjo. Niso pa vsi isti, kot se večinokrat hoče prikazati.
3. Slovenija ni revna država. Če hoče kdo revno državo gre lahko živet v Somalijo ali kakšno podobno destinacijo. Že bližje se najde kaka taka destinacija.
4. Javni sektor bi moral malo brzdati svoje apetite. Sam težko dojemam, da imamo vsako leto manjko v državni malhi, plače pa se temu ne prilagajajo. Oziroma drugače kaj se naredi drugje (korupcija, material , itd), da bi se primankljaj zmanjševal. Na eni strani samo izsiljevanje za večjo plačo a za to se nebi nič spremenilo in nihče ni nič kriv, ko gre kaj narobe. Situacija bi morala biti daj dam.
Postaviti bi se morali normativi in tistim, ki jih ne izpolnijo bi se isto moralo reči adijo.
Kot sem napisal nobem "tabor" nima vse prav in vse narobe. Je pa veliko stvari za uredit preden se lahko primerjamo z Avstrijo, Nemčijo itd. Sem pa prepričan, po lastnih izkušnjah, da v Nemčiji in Avstirji nič kaj več ne delajo za to kar imajo. Prej v katerih primerih manj kar sem sam videl. Je pa okolje veliko bolj urejeno in umirjeno, kot pri nas (seveda spet, kar sem sam videl).