Citat:
Uporabnik tomi pravi:
daj ne bit taka drama queen.
tukaj je pač spet na plan prišla tista slovenska lastnost, da zdaj so proizvajalci avtov krivi, ne pa nepismeni ljudje, ki zaklepajo svoje otroke v avto
Meni se zdi logično, da če avto ZAKLENEM, da je ZAKLENJEN.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
je pa zanimivo, da komaj ko se nekaj takega zgodi, začnete vsi malo brat kaj vam avto piše pa malo probavat kak zadeve dejansko delujejo, ko neki ameri smo počasi, ko bo že vsaka najbolj osnovna stvar morala bit z 36 fontom na volanu zalepljena da bo kdo prebral
aja tebi se zdi logično da ce si zaklenjen v avtu (pozabi zdaj razlog), da ne moreš več ven in ckrneš?
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
daj ne bit taka drama queen.
tukaj je pač spet na plan prišla tista slovenska lastnost, da zdaj so proizvajalci avtov krivi, ne pa nepismeni ljudje, ki zaklepajo svoje otroke v avto
Ja poglej. Nismo nepismeni, samo te "podrobnosti" nekateri pač nismo nikjer zasledili.
Meni osebno se ta informacija zdi zelo pomembna.
Sam sicer ne zaklepam otrok v avto,samo včasih se pa lahko zgodi, da bi npr. skočil v kiosk in zaklenil avto, ker se frocu neda ven za 20 sekund.
In me zadane kap. Kaj pa potem?
Sicer redka možnost,samo se mi zdi prav, da smo seznanjeni s tem načinom delovanja zaklepanja avta.
Med vožnjo se zadeva ne zaklene "dead lock", ampak lahko od znotraj vedno s kljuko odpreš.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
spelješ, se avto samodejno zaklene zaradi varnosti, v vukojebini pri 35 crkne aku, motor kompjuter vse skup gre v [cenzura] in ti ostaneš zaklenjen v avtu...odgreš.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Sicer pa naj se javi kdo, ki je na tak način ostal v avtu,
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ja iz novejših VW in BMW jev in Renaultov, ne prideš ven, brez lomljenja stekel. To je tudi zato, da lopovi ne razbijejo stekla in si odpro vrata .......