Stardec odstranil lisice in bežal policajem

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
@synth ... je kakor je. Če bi bilo pa vse skupaj še bolj ohlapno bi bilo pa še slabše. Bi pa še tiste ki jih kazni sedaj skrbijo bolel k.. Pač tako je, treba vozit na meji zakona oz. ne 50, ampak 57 ker te pri tej hitrosti še ne lovijo - tudi če je prekršek.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja no saj.... Njim ostane edino svoboda...jih bomo pa tam po prstih usekali... Ni druge
Nič jih ne boste tam po prstih usekali. Brez skrbi. Ker država od tega ne dobi  ampak ima samo delo in stroške. Država hoče denar in nič drugega, za varnost jo ne briga.
Pa tudi če bi jih nameravali pozapret, potem bi pa jamral da si ne upaš, pa da maš družino, otroke.....premajhno plačo za tako nevarno delo....

In prihajalo bi do situacij kot lani z 68-letnim kranjčanom, ko je policaj že mahal s pištolo, stardec pa z nožem. (najbrž ni imel doma pištole, da bi vrnil v enaki meri). Al pa bo še kaj hujšega. Začelo se je pa z povsem malenkostnim prometnim prekrškom, (pred časom to še prekršek ni bil), ki ga občan prepričan v svojo nedolžnost ni plačal.

Ko bom zacel tako razmisljat - da nekaj ne upam zaradi druzine itd... Bom zamenjal siht.

Ko bo kdo name sel z nozem bom nanj streljal. Pa ima lahko 120 al pa 15 let. tko da take lahko prikrito obcudujes, vendar jim hkrati privosci da se ne srecajo z menoj ker bo to zadnja stvar ki jo bodo naredili.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
veš kaj je problem appollo: vse lepo in prav... samo najebejo zmeraj pošteni. sej ciganom nič ne morete... tistemu ki ste mu že 4542342x avto zasegli tudi ne...

bodimo realni. misliš da enemu resnemu poštenemu dol visi če se zaleti v nekoga? sploh pijan? zagotovo NE! se sekira 100 na uro

kaj pa ciganu itd? dol visi... enako kot kriminalcem okoli mene. ko jim policija nič ne more pa delajo VELIKO škodo! in so veliko ljudi že konkretno oškodovali. torej? aha en ki je spil par pirov je bolj nevaren in ga je treba strpat v zapor kot en ki krade požiga jebe?

ravno danes mi je sosed povedal da so mu z dvorišča ukradli scooter... pa so mu policisti takoj povedali da naj se kar poslovi od njega....

ko bodo vsi kriminalci pozaprti potem se spravite na pjančke ki nobenega ne ogrozijo in tiste ki 10km/h prehitro pripeljejo...

aja to pa ne...

in zanimivo tudi v sodstvu... znajo hitro obsoditi nekoga ki je naredil prekršek po ZVCP ampak nekoga ki pa dela pizdarije pa spustijo...

da ne govorim da se prosto sprehaja tudi morilec...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja no saj.... Njim ostane edino svoboda...jih bomo pa tam po prstih usekali... Ni druge
Nič jih ne boste tam po prstih usekali. Brez skrbi. Ker država od tega ne dobi  ampak ima samo delo in stroške. Država hoče denar in nič drugega, za varnost jo ne briga.
Pa tudi če bi jih nameravali pozapret, potem bi pa jamral da si ne upaš, pa da maš družino, otroke.....premajhno plačo za tako nevarno delo....

In prihajalo bi do situacij kot lani z 68-letnim kranjčanom, ko je policaj že mahal s pištolo, stardec pa z nožem. (najbrž ni imel doma pištole, da bi vrnil v enaki meri). Al pa bo še kaj hujšega. Začelo se je pa z povsem malenkostnim prometnim prekrškom, (pred časom to še prekršek ni bil), ki ga občan prepričan v svojo nedolžnost ni plačal.

Ko bom zacel tako razmisljat - da nekaj ne upam zaradi druzine itd... Bom zamenjal siht.

Ko bo kdo name sel z nozem bom nanj streljal. Pa ima lahko 120 al pa 15 let. tko da take lahko prikrito obcudujes, vendar jim hkrati privosci da se ne srecajo z menoj ker bo to zadnja stvar ki jo bodo naredili.

Jaz mislim, da si v takem primeru seveda upravičen streljati...vedi pa, da če je tip z nožem dokaj blizu, žal obstaja kar velika možnost, da ne boš ti tisti, ki bo odkorakal s prizorišča...

posnetek je sicer slab, ampak bistvo je razvidno...

https://www.youtube.com/watch?v=HvtzMQIL65U

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:

Ti bi na človeka streljal zaradi malenkostnega prometnega prekrška, ki ga občan iz prepričanja da ni naredil nič narobe ni plačal? Saj me to ne preseneča. policaji radi folk sprovocirajo, da jim potem še kakšno dodatno kazen zaračunajo, ti bi mu pa še metek poslal.
No pol je najboljše da že jutri zamenjaš šiht.
Pa bi ti tudi streljal, al pa vsaj potegnil nož, če bi nekdo uletel k tebi domov, te hotel uklenit in odpeljat?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ja valjda, da ga bo vstrelal, če ga bo z nožem napadel haloooo
rolleyes-1.gif
Ne moreš se samo z fizično silo branit proti fukiču z nožem v rokah.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Velike ribe se lovijo počasi in ko so zadostni dokazi se ga polovi-pač včasih so eni bolj izmuzljivi drugi manj. Pijančka je pač najlažje dobit, ker ga maš pred nosom. Pa ne mešat prometnikov in kriminalistov, ker to je ogromna razlika.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Karkoli bo naredil, bo narobe. Če gre A na policaja z nožem, in ga policaj ustreli, potem bo policaj bedak, ker ga je ustrelil. Če policaj ne strelja s kanonom in mu potem A malo preuredi prebavne organe z nožem, potem je policaj bedak, ker se ni umaknil nožu et cetera.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
rolleyes-1.gif
Ane, če bi pa stardeca takrat zaradi malenkostnega prekrška (ki pred leti še kazniv ni bil) pustil pri miru, ali ga samo opozoril, pa nebi blo nobenih nožev, pištol, specialcev, sodišča....
Ampak neee, je treba pokasirat, stardeca sprovocirat, vtaknit v zapor ali celo ustrelit.

Na drug del mojega posta si pa pozabil odgovorit
torej, "Pa bi ti tudi streljal, al pa vsaj potegnil nož, če bi nekdo uletel k tebi domov, te hotel uklenit in odpeljat? "

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Citat:
rolleyes-1.gif
Ane, če bi pa stardeca takrat zaradi malenkostnega prekrška (ki pred leti še kazniv ni bil) pustil pri miru, ali ga samo opozoril, pa nebi blo nobenih nožev, pištol, specialcev, sodišča....
Ampak neee, je treba pokasirat, stardeca sprovocirat, vtaknit v zapor ali celo ustrelit.

Na drug del mojega posta si pa pozabil odgovorit
torej, "Pa bi ti tudi streljal, al pa vsaj potegnil nož, če bi nekdo uletel k tebi domov, te hotel uklenit in odpeljat? "

Ne nebi ker nisem slep da ne bi videl uradne osebe v UNIFORMI. Bi pa to naredil če bi mi prišel nekdo v normalnih oblačilih in se mi ne bi predstavil kot policaj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.596
1.122
113
Titograd
Ja, takega stardeca kar lepo v zapor. Kot sem že rekel, normalen folk zna prenesti nekako da je zasral in bo pač kazen plačal, brez nekih scen in groženj panduru, če te pa razkuri (kaj, mu je dal kazen za 10km/h prehitro vožnjo?) da ti policist napiše kazen, tak da bi ga kar porezal ali celo fental z nožem, potem pa, sori, nisi ne za na cesto, niti več za svobodno gibanje po svetu. To preprosto ni normalno (razen v kakih afriških in azijskih plemenih še mogoče).

Tudi sam bi reagiral samoobrambno, da sem policist in me en tak napade. Bi ga pač v nogo šicno. V ZDA te, če si taki frajer, umirijo "trajno".

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Ne nebi ker nisem slep da ne bi videl uradne osebe v UNIFORMI. Bi pa to naredil če bi mi prišel nekdo v normalnih oblačilih in se mi ne bi predstavil kot policaj.
Pač niso vsi tako bogaboječi, (pardon, policaja) da bi ubogali vse kar si policaj izmisli.
Nekateri pač policaja nimajo za nekaj več, in ta stardec je pač reagiral tako kot bi ti če bi bil namesto policaja en drug.

No in ko tako vsi zagovarjate dejanja policaja vam še povem kakšen bo najverjetnejši konec zgodbe.
Stardec ne bi nič plačal, zadeva bo zastarala (postopek na sodišču je trenutno prekinjen), z zadevo so bili pa zaposleni policaji, policijski specialci, sodniki, odvetniki.....vse bo šlo na stroške proračuna.
A se je splačalo? no povejte.
Vse to ker policaj ni bil toliko moder, da bi stardeca samo opozoril.

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Citat:
Pač niso vsi tako bogaboječi, (pardon, policaja) da bi ubogali vse kar si policaj izmisli.
Nekateri pač policaja nimajo za nekaj več, in ta stardec je pač reagiral tako kot bi ti če bi bil namesto policaja en drug.

In to je "kao" opravičljivo????
17758-icon_confused.gif

PS: pa sem si že stokrat rekel, da ne bom na tvoje fore reagiral
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ja, takega stardeca kar lepo v zapor. Kot sem že rekel, normalen folk zna prenesti nekako da je zasral in bo pač kazen plačal, brez nekih scen in groženj panduru, če te pa razkuri (kaj, mu je dal kazen za 10km/h prehitro vožnjo?) da ti policist napiše kazen, tak da bi ga kar porezal ali celo fental z nožem, potem pa, sori, nisi ne za na cesto, niti več za svobodno gibanje po svetu. To preprosto ni normalno (razen v kakih afriških in azijskih plemenih še mogoče).

Tudi sam bi reagiral samoobrambno, da sem policist in me en tak napade. Bi ga pač v nogo šicno. V ZDA te, če si taki frajer, umirijo "trajno".
Ko že ravno omenjaš normalen folk bi te spomnil, da bi stardeca vsak normalen (in pameten) policaj pustil pri miru ali pa dal kvečjemu opozorilo.
Aja, kaj je stardec tako hudegfa naredil? ni peljal 10km prehitro, ampak po omejitvah, imel pa je pripeto prikolico, s katero naj bi bilo po očitkih policaja po najnovejšem zakonu nekaj narobe (po starem bi blo OK.) Ne vem točno kaj, ker sem pozabil. Skratka povsem nepomemben prekršek, ki ne vpliva na prometno varnost. Na kratko zajebavanje folka in kasiranje.

Samoobrambno je ravnal kvečjemu stardec. Policaj je prišel k stardecu domov, hotel ga je vkleniti in odpeljat v zapor, stardec se je pa branil, no v ZDA bi policaju poslal še kak metek, ko že ravno omenjaš to državo. Policaj je stardecu hotel omejit svobodno gibanje in ne obratno. In to zato, ker stardec prepričan v svojo nedolžnost državi ni plačal €€€, za povsem nepomemben prekršek.
Stardec ima smolo da ni cigan, da bi ga pustili pri miru.
Ja, v azijskih in afriških državah, pa tudi v zahodnih te policaj za tak prekršek nebi zajebaval, to je možno samo v naši lopovski sloveniji, kjer je policaju glavna naloga da gleda, kje bi lahko kaj zakasiral.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Citat:

In to je "kao" opravičljivo????
17758-icon_confused.gif

PS: pa sem si že stokrat rekel, da ne bom na tvoje fore reagiral
bonk.gif
Ni opravičljivo, da policaj zajebava ljudi. Nadaljevanje zgodbice je samo posledica tega.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.596
1.122
113
Titograd
Če ga je jebal da mu zavore ne delajo na prikolici, ali da mu tablica stoji postrani, nima veze, nimaš se kaj fizično spravit na pandura. Če si pameten se lahko vse zmeniš. Niti najmanj pa ti ne verjamem da je zaradi minorne (če ti tak praviš, jaz tak ne vem kaka napaka je bila) napake na prikolici hotel pandur čičeja vkleniti. Zaradi grožnje z nožem pa verjetno že in prav je tak
smirk-1.gif

Stari ludi so sploh extra smotani, vedno prepričani v svoj prav, tudi če nimajo prav, spoštujejo itak nobenega, obenem pa pričakujejo da morajo vsi njih...... ker so pač "starejši" in so mladi dolžni starejšim tace lizat po njihovi logiki
bonk.gif

To kaj je zajebavanje pa še ne veš, pojdi v bosno ali makedonijo, na ganz novem avtu ti bo nekaj našel, če boš že peljal po CPP, garant. Res pa boš lahko barantal za kazen
smile-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Tebe si lahko vzamemo za primer, da ni vsak za policista.

Tista fraza: "če ne boš za nič drugega boš pa policaj" dandanes ne velja več zaradi takšnih kot si ti to pa zato, ker razmišljaš čisto v drugo smer.

Povej mi še samo to-kaki učinek bi imele sankcije, če bi vsakemu dal opozorilo? Noben te ne bi jebal pet posto, na cestah pa bil bil popoln kaos!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
egonslaw misliš ali veš?

po mojem nebi bilo tako kot hočejo to tisti ki navijajo za visoke kazni pokazat...

ker če obrnemo zgodbo še tako visoke kazni ne pomagajo. ker če bi vaša logika veljala bi sedaj morala biti mortaliteta 0!

samo zanimivo da določenim tudi odvzem ne pomaga, nič... še enkrat visoke kazni itd pomagajo samo za polnjenje proračuna.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Misliš, da bi se kdo peljal preko omejitve, če bi bla kazen za prekoračitev hitrosti 3000 € za 10km/h prekoračene hitrosti? Al pa če bi bla globa za varnostni pas 2000 € ?? Verjemi vsi bi vozli tak kot treba in vsi bi bli pripeti, tak da o višini kazni in efektivnosti nebi debatiral. Problem je v voznikih in v sami kulturi voznikov, v razmišljanju in pogledu na promet in na druge udeležence...dosti faktorjev vpliva na način vožnje vsakega posameznika.