Tudi vozilo se mu zaseže če ga dovoljkrat dobijo. Pa mislim, da ko bo par tisoč evrov kazni plačal bo tudi on nehal z vožnjo brez izpita.
Očitno se motiš, ker še vedno beremo, da so koga 60x dobili brez izpita.Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Tudi vozilo se mu zaseže če ga dovoljkrat dobijo. Pa mislim, da ko bo par tisoč evrov kazni plačal bo tudi on nehal z vožnjo brez izpita.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zanimivo... enega ki spije par piv, prvič pihne bi kar na giljotino.... in to 5m od doma... ni čudno da je taka družba kot je v sloveniji. samo da sosedu krava crkne. ko pa meni hlev gori pa jokam kje so vsi gasilci...
0,8 je meja v VB, to je 0.4 v slo po tanovem. ampak v slo je dovoljena meja 0.25... pa koliko jih ve koliko pihne po 1, 2, 3, 7 kozarčkih? ti sjtv1 veš? znaš povedat točen rezultat? e vidiš. misliš da bi se 90% vinjenih peljalo ČE bi vedeli koliko bi napihali? NE!
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No saj zato pa bi ta najhujse primerke vtaknili v zapor in jim tako preprecili neupostevanje zakonov drzave kjer zivijo.
A si to hotel slisati?
Citat:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Hja, če sem prav slišal so mu zaplenili že tretji avto. K sreči je vsaj takrat bil trezen. Zdravniškega baje, da ne more narediti, ker ga jebe gama. Torej. On se vozi, avte se mu jemlje, na koncu se bojo pa policaji naveličali, kot so se pri frendici od syntmana. Fajn, a ne. Jaz si full želim, da tak prleti vame. Ga ni boljšega. Avtomatično ti da zavarovalnica nov avto. Odlično.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Slaba al dobra zakonodaja, odvisno kaj od nje želiš. Če želiš kasirat in spet kasirat je dobra, če želiš pa večjo varnost je pa slaba.Citat:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
To je spet slaba zakonodaja, ker če nimaš izpita plačaš tistih 250€ polovičko pa se dalje voziš dokler te spet ne dobijo in spet plačaš itd....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz bi vsakega ki je drugic dobljen da vozi brez izpita dal v zapor ker se sam ocitno ne zna odstranit. In ne kot kazen, ampak kot sredstvo prisile. Ce je vseeno ali nekdo vozi z VD ali brez potem brezveze da jiih imamo....
Res je vseeno, ni nobene razlike med mojo vožnjo danes, al pa naprimer jutri, če bi mi izpit vzeli. Kar znam znam, znanja mi z odvzemom knjižice niso odvzeli. In zakaj bi se moral sam odstranit, kadar peljem trezen in po omejitvah?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne bluzit. Jaz bi vsakega ki je drugic dobljen da vozi brez izpita dal v zapor ker se sam ocitno ne zna odstranit. In ne kot kazen, ampak kot sredstvo prisile. Ce je vseeno ali nekdo vozi z VD ali brez potem brezveze da jiih imamo.... Ti se sam ne ves kaj bi rad. To je problem
Nič jih ne boste tam po prstih usekali. Brez skrbi. Ker država od tega ne dobi €€€€ ampak ima samo delo in stroške. Država hoče denar in nič drugega, za varnost jo ne briga.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja no saj.... Njim ostane edino svoboda...jih bomo pa tam po prstih usekali... Ni druge
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Hja, če sem prav slišal so mu zaplenili že tretji avto. K sreči je vsaj takrat bil trezen. Zdravniškega baje, da ne more narediti, ker ga jebe gama. Torej. On se vozi, avte se mu jemlje, na koncu se bojo pa policaji naveličali, kot so se pri frendici od syntmana. Fajn, a ne. Jaz si full želim, da tak prleti vame. Ga ni boljšega. Avtomatično ti da zavarovalnica nov avto. Odlično.