Veš kako je to....
Kadar nekomu podariš denar je darilo vredno točno toliko kot je denarja. Jaz vem, da si poba neskončno želi imet avto (motorja ne mara, ker je poba pameten in ve, da je to igranje s življenjem, pa tud jaz mu motorja nebi nikoli kupil ) pa tud potrebuje ga. Dandanes brez avta ne gre, žal. Vem, da kar naprej sanjari o avtu, kot vsak mulc. Kot veste jaz po navadi rabljenih avtov ne kupujem, ker pri rabljenih nikoli ne veš kaj imaš. Zato tud nočem fantu kupit nek rabljen ali zanič avto, da mu bomm samo stroške nakopal.
Ko sem malo razmišljal, kakšen avto bi mu podaril mi je padla v oči tale 7 letna garancija ki jo KIA ponuja. Torej fant, če bo še naprej tako pameten in resen kot do zdaj in če bo vozil lepo in pametno, praktično s tem avtom 7 let ne rabi imet nobenega drugega stroška kot za bencin, servis, registracijo in gume. Sedem let gfarancije ni mačji kašelj. Le katera druga avtomobilska firma si še upa garantirat 7 let? Tako pač jaz mislim.
Fant je pameten in priden in si že zdaj zna kak dinar zaslužit tako, da za vzdrževanje tega avta bo že imel.
Mene samo zanima, če je ta motor 1.6 dizel ali pa bencin kdo probal, in če je to dovolj za 1300 kg težak avto.
In ne me fotrat, da ta avto kupujem zase in da grem jaz k birmi. Stardec je pristaš terencev in SUVov. Stardec ima avto v katerga lahko postavi kosilnico, škropilnico itd...Takele mlinčke/igračke o katerih je zdaj tle debata, je stardec že prerasel. Zato nekarte ga srat.......
Torej, bela barva pravte?
Pismo, samo men se zdi, da bela barva ni metalik?