Stardec bi še en avto kupil.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nič se ne delam norca. To sem reku bolj od oka, kar tako. Saj sem reku, odvisno kaj bi dobil. Par taužent € gor al pa dol.
In kot veš, stardec ne kupuje rabljenih avtov. Razen če bi res vedel od koga in kaj kupujem.
Saj ta avto ne kupujem zato, da se mi bo izplačal. To je bolj za hobi in rekreacijo v naravi. Tud zidanco in konje nimam zato, da bom služil s tem.

Pa kaj ti bo 30k?? Resno te sprašujem. Raje kupiš nekaj za 3k pa magari vržeš stran čez par let in kupiš drugega. Če bi vsako leto to delal, bi ob tem budgetu lahko 10 let šrajal po gozdu s sekiro za male pare (beri: 30k EUR).
wink-1.gif
Itak boš vsako leto podaljševal registracijo.

Vzami starega hiluxa, ker se bodo še pravnuki vozili z njim.

Nekdo je omenjal pando - panda ima špero in nima stalnega 4x4. Potem res raje kako vitaro ali kaj podobnega, so pa dražje, drugače je super. Mamo pri bajti eno vitaro za utility zadeve pa se res dobro obnese na takih terenih.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Kolega je kupu novega Ford Rengerja 2.5d in je zelo zadovoljen je pa za 5 os + 1 tono tovora
zmaga.gif

MajkOly

Zelenc'
27. jan 2008
20
0
1
Navijam za eno (mogoče tudi dve, če ti ne bi bil že prestar) generacijo nazaj starega Hiluxa + dobre gume + vitel. To more da dela. 30.000 € za kar tako malo po drva hodit in motorko + sekiro in ostale pripomočke z drvmi vred v keson metat.... ne vem no. Nekaj starejšega, da se ne oziraš za vsako prasko in preizkušeno dela. Raje prišparaš tisti denar za mesec dopusta z ženo, pa še ostane.

LP

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
če najdeš kje v slo kakega starega hiluxa ki se prodaja.
smirk-1.gif
te avte ponavadi držijo lastniki dokler ne razpade.

MajkOly

Zelenc'
27. jan 2008
20
0
1
To pa verjamem. Sem že sam iskal na avto.net, sicer čist iz firbca, ne da bi kupil, ampak morš met res srečo da ga dobiš. Drugače jih je pa v Nemčiji kr dost. Včasih pogledam na mobile.de. Če je stardec pripravljen na ta podvig, da ga iz tujine uvozi, bo mel dost izbire. Drugač pa vem za enega tukaj blizu kjer živim in se mu vid, da je že precej dal čez. Se ga ni nič šparalo
wink-1.gif
.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

dejstvo: stardec ni za avte
evil.gif

Raje naj da dnar nekemu mladiču, da si kupi en hud avto..
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Sej sam izgovor rab k mu žena ne pusti... Nega pa mal križ začena matrat a ji noče priznat bi pa rad en voz kjer se mal višje sedi...