Stardec bi še en avto kupil.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Puch Pinzgauer. s tem ne boš rabil vitle.
wink-1.gif

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2175029

Dober kšeft.

Par let nazaj si ga dobil kao na odpadu za 150k SIT.
evil.gif

Kakor tudi TAM-e.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj pa je tisti beli tazgornji voz? A je tisto jeep?
Fantje, vzel bom nekaj kar se dobi pri nas in da obstaja servis pri nas.
Ne bom se zajebaval z uvažanjem iz tujine pol pa še brez servisa in delov ostal.
Hočem nekaj, kar se dobi in servisira v Sloveniji.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Je še kar dostopna hosta, z nekaj hribčki in dolincami. Tud nekaj konkretnih skal je noter, ampak se jih da obvozit. Zato pa bi rabil vitlo, da bi iz kakšne dolinice ali manj dostopnega brežička lahko kakšno manjše deblo ali vejo potegnil do poti.
Že komaj čakam delavno akcijo, kjer bomo lahko zakurili ogenj in potem v žerjavici tudi kaj spekli. Pozimi je luštno ob tabornem ognju.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Tale nakladalka oz dvigalo za hlode pobirat res ni slaba varijanta...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ne bom se zajebaval z uvažanjem iz tujine pol pa še brez servisa in delov ostal.

Če mislis belega landya (land rover defender) obstaja tudi v teh "pickup" variantah. Elektro jih ima precej ...

A to kupuješ rabljeno?

Za jeep-e je problem z rezervnimi deli; če kupuješ rabljeno še dobiš dele mogoče drugje kot pri uradnem uvozniku .. za nove ni šans; pa vsak ekstra del čakaš da pride iz USA. Je pa kvarljivost teh amerikancev nad povprečnim evropejcem in azijcem ...

Maš pa sedaj precej starih Puchov in pa Landroverjev (bržkone last policije) na netu, ki se prodajajo po solidni ceni. Za na cesto so bolj kot ne zanič, ampak za po gozdu so pa super!
zmaga.gif
Spadajo pa v katergorijov vozil, ki jih je treba nonstop popravljat!!!

Če nočeš toyote hiliux, poglej za landcruserko (zanesljiv voz) .. ta dolg model pa če daš zice vn imaš več kot za prikolico placa. V obiju pa kupiš tako vrečo iz trpežnega najlona, ki jo daš po prtljažniku in je zaščite da lahko drva prevažaš!
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sicer se mi zdi da se zajebavaš, ampak zdajle lahko ujameš še zadnji vlak za nepovratna sredstva za ureditev vlak.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Na obeh slikah je land rover defender, zgornja slika je land rover defender crew cab pick up, spodnja pa land rover defender pick up, oboje dobiš v Sloveniji.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dejte majstri pomagat z nasveti stardecu!

confused-1.gif

Tuki so sami dinamiki in smrkavi okol nosa z mlečnim pridihom okoli ust. Aja ne, sedaj rabiš mal predlogov pa si spet obrnu besede. Get it
wink-1.gif

Se eno Kiio nabav. Sej če se ji kaj zgodi v gozdu, maš itak 7 letno garancijo.
cool-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
mogoče bi se lahko kar si kio vozil saj pol uno pod garancijo popravijo saj ima 7 let le - te!
cheer.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sicer se mi zdi da se zajebavaš, ampak zdajle lahko ujameš še zadnji vlak za nepovratna sredstva za ureditev vlak.
Tudi meni se zdi malo čudno. 15 hektarjev gmajne stane cca sterih 15 MILJONOV ali pa dobrih 62.000 €. Takšen denar ne potegneš iz denarnice in rečeš ah naneslo je pa sem kupil.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
a niso pri top gearu toyoto hoteli uničit pa jim ni uspelo nekot? js bi toyoto pickupa vzel ni nič večja od land rover defender pickup varjante...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tudi meni se zdi malo čudno. 15 hektarjev gmajne stane cca sterih 15 MILJONOV ali pa dobrih 62.000 €. Takšen denar ne potegneš iz denarnice in rečeš ah naneslo je pa sem kupil.
Se je končno nekdo opogumil. Stardec je glede gozda kupil trenutno (oziroma rezerviral...) eno smrekco za v dnevno sobo. Pod njo pa stare piškote.
Se pa kot kaže informira, kako bi bilo, če bi bilo,....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Če nočeš toyote hiliux, poglej za landcruserko (zanesljiv voz) .. ta dolg model pa če daš zice vn imaš več kot za prikolico placa
Všečnost, funkcionalnost in vzdržljivost, žal, velikokrat ne gresta skupaj. Zato bo treba nekaj optimizirat. Tvoj predlog mi je kar všeč, ali pa kaj podobnega. Vsekakor japonci imajo prednost pred ostalimi. Kot kaže bo treba vzet nekaj večjega kot je tisti jeep, ki mi je najprej v oči padel.

Ne bom pa tukaj napisal moje dokončne odločitve, ker mi bodo potem kljukci, kot so XXXL, eXHair ,vaginče, Steve in podoben nadležni mrčes, v vsak post privlekli to vozilo, ki ga bom kupil.

Nazadnje urejeno: