Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Puch Pinzgauer. s tem ne boš rabil vitle.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2175029
Dober kšeft.
Par let nazaj si ga dobil kao na odpadu za 150k SIT.
Kakor tudi TAM-e.
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Puch Pinzgauer. s tem ne boš rabil vitle.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2175029
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Niva. Razen s kesonom bo težko.
Ah, XXXL je en brezvezen kljukec, skregan z zdravo pametjo.Citat:
Tale nakladalka oz dvigalo za hlode pobirat res ni slaba varijanta...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj pa je tisti beli tazgornji voz? A je tisto jeep?
Fantje, vzel bom nekaj kar se dobi pri nas in da obstaja servis pri nas.
Ne bom se zajebaval z uvažanjem iz tujine pol pa še brez servisa in delov ostal.
Hočem nekaj, kar se dobi in servisira v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj pa je tisti beli tazgornji voz? A je tisto jeep?
Fantje, vzel bom nekaj kar se dobi pri nas in da obstaja servis pri nas.
Ne bom se zajebaval z uvažanjem iz tujine pol pa še brez servisa in delov ostal.
Hočem nekaj, kar se dobi in servisira v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dejte majstri pomagat z nasveti stardecu!
Tudi meni se zdi malo čudno. 15 hektarjev gmajne stane cca sterih 15 MILJONOV ali pa dobrih 62.000 €. Takšen denar ne potegneš iz denarnice in rečeš ah naneslo je pa sem kupil.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sicer se mi zdi da se zajebavaš, ampak zdajle lahko ujameš še zadnji vlak za nepovratna sredstva za ureditev vlak.
Se je končno nekdo opogumil. Stardec je glede gozda kupil trenutno (oziroma rezerviral...) eno smrekco za v dnevno sobo. Pod njo pa stare piškote.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Tudi meni se zdi malo čudno. 15 hektarjev gmajne stane cca sterih 15 MILJONOV ali pa dobrih 62.000 €. Takšen denar ne potegneš iz denarnice in rečeš ah naneslo je pa sem kupil.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sicer se mi zdi da se zajebavaš, ampak zdajle lahko ujameš še zadnji vlak za nepovratna sredstva za ureditev vlak.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zakaj bi se potem z kio?
Všečnost, funkcionalnost in vzdržljivost, žal, velikokrat ne gresta skupaj. Zato bo treba nekaj optimizirat. Tvoj predlog mi je kar všeč, ali pa kaj podobnega. Vsekakor japonci imajo prednost pred ostalimi. Kot kaže bo treba vzet nekaj večjega kot je tisti jeep, ki mi je najprej v oči padel.Citat:
Če nočeš toyote hiliux, poglej za landcruserko (zanesljiv voz) .. ta dolg model pa če daš zice vn imaš več kot za prikolico placa