Stara resnica

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Moški pofukamo vsako, ki nam da. Samo, da je ženskega spola in da vsaj približno zgleda.

No ja... Slabšo ko mam doma sigurno nikol nebi, tako da tisto "pribljižno zgleda" se nebi strinjal.

Joj, joj...

Če tole tvoja bere, boš spet en teden na kavču spal... Kompliment pa tak.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Saj pa v redu razmišlja. Če me preveraš, potem me vsaj z boljšim/boljšo od mene ...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Moški pofukamo vsako, ki nam da. Samo, da je ženskega spola in da vsaj približno zgleda.

Vsak, ki trdi drugače, laže, sebi in drugim.Tisti, ki si izmišljajo, da fukajo samo pičke A klase, večinoma sploh še fukali niso.

To kar zase govori.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Spirit itak hude bejbe dobi že na avion, tko k sem jih jaz včas na alfo...
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
" Spirit itak hude bejbe dobi. "

drugi del stavka je bil nepravilen in nepotreben zato sem ga popravil in zaključil s piko.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.967
-8.670
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Vsak, ki trdi drugače, laže, sebi in drugim.Tisti, ki si izmišljajo, da fukajo samo pičke A klase, večinoma sploh še fukali niso.

To kar zase govori.
Eh pusti ga, saj vidiš da ga razganja od foušarije
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Vidim neke teme, da vsi neki jamrate o tem, kako naskakujete vse kar leze in gre, Stieber je odprl temo kako ga nobena nazaj ne pokliče, prej pa sama široka usta kako vas Alteraše same hude bejbe klicarijo in oh in sploh ste zaželjeni... Kaj ste zdej mal taktiko zamenjal v slogu Sloveneta al kako? Da se boste kakšni zasmilil in bo šla na tist pljunek od kofeta z vami?
hysterical-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.884
108
63
štajerska
ko pravijo, da naskakujejo vse kaj leze in gre, spadajo zraven verjetno tudi ovce in koze
drugače pa verjetno plačlujejo za te usluge profesionalne izvajalke...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sem na FB, sem pa tudi 1000% da tebe nimam med stiki. Pa ni se moj zafrkantski post nanašal na tebe, ampak je bil mišljen nasplošno.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
No, vidiš.
Zdaj pa še moja resnica: 1000 % je nemogoče, odstotek se reče zato, ker je izražen v 100 delih.
Mene sploh ni na FB.
In kot zadnje, vem, da se post ni nanašal name ... tako, da lahko mirno živiš naprej.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sploh ne vem zakaj si se vtaknil v moj post ampak okej, bom živela mirno naprej...
rolleyes-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Jaz mislim, da je večina na tem forumu v lajfu pofukala maksimalno eno žensko. ČE.

[censored], folk lima gor nage slike žensk iz interneta.Zdrava pamet vam pove, da nekdo, ki fuka, nima potrebe iskat nagih bab na internetu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Čakaj malo, jaz ne trdim da vse okoli žgem? Kje si to zasledil? Malo si pobrkal
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

To kar zase govori.
Eh pusti ga, saj vidiš da ga razganja od foušarije
evil.gif

@Kasius: Ti po 31 letih svojga lajfa boš tlelele vse v en koš metu? Ma nemoj stari, že jaz jih poznam nekej, ki nikol niso varal in tudi ne bodo, verjetno je večina tipov takih tudi tle na alterju, sam navjo priznal k furajo alter ego...............................................tko k jaz
evil.gif

majč