a vsemogočnega priznavaš?
Nič novega, dragi moji pobi (ups, mogoče je vmes tudi kaka dečkica), vse kar ste napisali nima nobene zveze s temeljnim vprašanjem in to je ali bi delili stroške najema stanovanja. Kako je mogoče, da na tako enostavno vprašanje pride toliko nemogočih odgovorov. Mogoče ste zgrešili temo. Morda bi moral odpret nov post recimo na temo ali je varanje (karkoli si že pod tem predstavljate) del velikega božjega načrta ali ne. To, da smo ljudje zvesti samo eni ženskici celo življenje je nenaravna deviacija, ki je narava ni imela v mislih...
haha ja to bi bilo zabavno da bi njegova žena tudi iskala stanovanje...Pazi da ne boš srečal žene pri menjavi.......
Ajd pober se že, bdv me sploh ne bi motilo to kar bi "rad" počel moti me predvsem, ker si pusi, kot drugo nisi mož beseda, ostalo nima smisla govorit, vsak normalen ve, da je to samo tvoja skrita želja in pa prcanje uporabnikov v glavo. Nekateri pa na žalost nasedajo.Res je jello, moji komentarji so nepotrebni, se opravičujem in bom komentiral samo še, ko bo post zglajzal preveč iz začrtane smeri, ali ko bo postavljeno kako konkretno vprašanje...