... kako?? Enostavno. Da ne boš še ti svoji skrivni ljubici otroka rinu dojit, ko jo boš hotu še... dingl donglPeezda, kako ste lahko prešli iz varanja na dojenje? Only on Alter, as always
... kako?? Enostavno. Da ne boš še ti svoji skrivni ljubici otroka rinu dojit, ko jo boš hotu še... dingl donglPeezda, kako ste lahko prešli iz varanja na dojenje? Only on Alter, as always
ravno v tem primeru bo morala dojiti da bo lahko še naprej "dingl dongl" če je recimo pravi kristjan, ki ne rabijo kontracepcije... za bolj normalne pripadnike človeške rase to niti ni problem... (izvzemši kakšne alergije in podobne reči, ki preprečujejo normalno uporabo kontracepcije)... kako?? Enostavno. Da ne boš še ti svoji skrivni ljubici otroka rinu dojit, ko jo boš hotu še... dingl dongl
Uporabnik Mamca je napisal:Toliko že morate vedeti o seksualnem partnerju, kaj čuti do vas, da ga ne ubijete.
Če pa že enkrat ga, potem povratka ni.
Uporabnik Mamca je napisal:Je samo še seks, dokler je organsko sprejemljivo.
Ni še tako hudo, ker niso čelavega vpletliHvala vsem akterjem, men ste dan polepsal =)
To je to. Jaz to dam mojim ljubicam redno vedit. Čustev niŠe en majhen prispevek od mene
Seks ne ubija, čustva pa.
Zatorej seksajte neovirano, kadar in s komer hočete, pazite le na to, da ne ubijete njegovih čustev. Toliko že morate vedeti o seksualnem partnerju, kaj čuti do vas, da ga ne ubijete.
Če pa že enkrat ga, potem povratka ni. Je samo še seks, dokler je organsko sprejemljivo.
Tukaj cerkev, feminizem, karkoli že, nima dosti vloge.
Pa fajn bodite
Kaj novega?Ojla druščina, ker sem srečno poročen in imam za zraven še eno deklico sem za lažje in prijetnejše druženje najel sobo. Ta rešitev sicer deluje, sam moja gorenjska dušica to težko prenaša, ker je cena kar visoka. Zanima me, če je še kdo pripravljen it v takšen najem z mano, da zmanjšam stroške in da prostor ne bo večino časa sameval.
Lep pozdrav vsem,
PS: vsi moralisti, cerkveni zanesenjaki in ogenj ter žveplobruhači, ni vam treba odgovarjat, ker vas bom itak ignoriral...
janezalfa No, nekako v tem smislu..Ja ... če si še vedno npr. tako srečno ... poročen ?
Paaaa, .... če si še vedno sam tam notri, oz. kako laufa ta španovija in če je še za koga platz. (mene sicer še ne žuli tisti prstan preveč, res je pa, da imam stalno polne jajčke ... )
johannes ve, kako se tem stvarem streže za malo denarja.Ja ... če si še vedno npr. tako srečno ... poročen ?
Paaaa, .... če si še vedno sam tam notri, oz. kako laufa ta španovija in če je še za koga platz. (mene sicer še ne žuli tisti prstan preveč, res je pa, da imam stalno polne jajčke ... )
Pa še druga ideja. Daj oglas v časopis in družbene medije: "Hitro, ugodno in poceni vas po.fuka salon Demz". Boš videl, da ne boš mogel jajčk sproti pumpati.Ja ... če si še vedno npr. tako srečno ... poročen ?