stanje prevoženih km vw

corsol

Guru
11. mar 2010
3.082
1.038
113
pri 140 000(1 lastnik, nič prstanov), imam hudo zdelan usnjen volan+ročko,.....kolega ima 2x manj km ima še bolj zdelan volan, ki se mu dobesedno lušči(usnjen,prvi lastnik),.....tako da obraba volana ne pomeni NIČ o kilometrini itd.....

tista površinska(vsaj tako je videt) rja tudi ni nič posebnega, ne pozabi da kupuješ RABLJEN avto

kot je že zgoraj napisano"Zakaj te to sploh zanima? Če ti avto že vizualno ni všeč, ni važno ali ima samo 50 tisoš prevoženih, ali pa 180 tisoč. Isti [cenzura]. "

I

Izbrisan uporabnik 3287

Si je pa avtor teme zadal delo. Kaj zelis slisati? Da je avto super duper ok ali da ti "mi alter strokovnjaki" recemo go for it? Oziroma, zelis slisati "bezi" prec od tega avta, ker to je cisti nateg?

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
najbolj si želim, da taki kot si ti, ki nimajo kaj pametnega za povedat ne pišejo v mojo temo

I

Izbrisan uporabnik 3287

Problem je na tvoji strani. Servisna na davcni in ostale bedarije. Lahko bi rekel "kolegu" naj gleda drug avto.

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Servisno knjigo na davčni čist nič ne rabjo
grin1.gif
Čaki no, itak jo rabijo
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Citat:
Uporabnik sniper007 pravi:
St sasije imam samo mi na ac kondorju verjetno ne bodo povedali zgodovine ce njega ne bo zravn ?
Greš tja in jih prosiš za informacijo ali je bil avto tam servisiran in koliko km je bil zadnji servis. Po moje ti bodo to ob prijazni besedi mirno povedali.
Garancija pa nima veze kje servisiraš, če je na pooblaščencu. Velja.
Račune za servise ti naj pokaže: predvidevam sicer, da mu je te vzel in arhiviral tisti na homologaciji
evil.gif
.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Treba je imeti v mislih še PH v rokah... Eni imajo bolj `kisle` roke kot drugi...

To skoraj ne bi vrjel, če se ne bi tudi sam prepričal že v parih avtih.
Za znanca bi lahko rekel, da ima resne težave s temi rokami.