Štajerska vojska

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zanimivo, še posebej tale del:

"
Zavrnjena hišna preiskava
Preiskovalni sodnik je zavrnil zahtevo za hišno preiskavo stanovanja moškega, ki je streljal v izolski bolnišnici, s pojasnilom, da je storilec že mrtev in se kazenski postopek zato ne more nadaljevati.

Lastnik hiše, v kateri je storilec živel, je po poročanju novinarke TV Slovenija Eugenije Carl policistom izročil brzostrelko thompson, ki jo je našel v storilčevem stanovanju.

Hišo, v kateri je živel, je sicer prodal, a je imel pravico do bivanja v manjšem stanovanju."

Thompson je bil verjetno "filmski rekvizit", pištola prav tako?

Jest orožja NOČEM GLEDATI med civili, v nobeni obliki.

Glede na to kakšne izbruhe sovraštva je mogoče občasno opaziti iz skrajne levice (seveda tudi desnice, so velikokrat še hujši), me je lahko upravičeno strah dejstva da se tolerira da imajo taki ljudje orožje.

Glede Šiškota je pa jasno: treba ga je locirati (ne bo težko, danes se je recimo najavil pri Požarju) in poslati specialce da ga aretirajo (ne rečem da je nujno da je to ravno specialna enota, a ne škodi da se pokaže odločnost). Zelo me tudi moti da je ujel vse "strokovne službe" tako z "hlačami dol". Kaj sploh delajo naše obveščevalne službe? Proti hrvatom se niso izkazale, doma tudi ni nič od njih... Da se dobiva tako velika enota ljudi ne bi smelo ostati nepoženo. Kaj če bi se tako trenirali kakšni tujci?
Seveda so ustavili kazenski postopek in preiskavo. Kako bi pa zgledalo pri poročilih vsak dan vsaj en mesec da je pooblazneli član zveze borcev pobijal. Zelo nevšečno za mesečnike.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Janši in njegovim se je spet odpeljalo. Limajo neke stare partizanke, namest da bi pomagal kretenu ala Šiško podkurit pod bolano ritjo. Tale Endvašest lima blesarije. Komot bi kdo drug začel limat fotke njigovega vodže kako je romal v Jajce, pa se nam zdi trapasto.

.
Moram pa priznati, da je tale lokalni trol123 zelo vztrajen-neumorno lima bedarije, ki večini predstavljajo, recimo jim kar -bedarije..
Verjetno v upanju na kakšno borno plačilo, pa mogoče tudi zato, ker so kakšnemu mozoljavemu uporabniku oz. zelenemu moderatorju vseeno všeč..ja no, vsak po svoje.

no evo, ena kozlarije je spet na novo zgoraj :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: bizi
I

Izbrisan uporabnik #9334

Teh mandeljcev se ne bojim, nasprotno, režal sem se, da sem skoraj iz stola padel. Sam vseeno, Šiškotu bi morali podkurit pod ritjo, ker tole ima vseeno lahko resne posledice.

Kar se pa ministrstev tiče....ti, ki imaš kao pamet....kaj pa lahko naredimo? Resno?

Ja - kaj le ! Petdeset litrov bunkovca se jim nese tja gor na Pohorje a ne ! Saj se že na sto metrov vidi, da fantje letijo na bunkovec :p. Pa še letina bo dobra ... letos.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Ti si pa tako en moj kolega (proti 40-im). Ga kaj vprasam o politiki pa rece, da ne ve. Ne pozna, ne spremlja.
Ampak ljudje tam odlocajo o ljudeh tu. Kako te to ne bi tudi zanimalo zraven vsega ostalega?

A res? Po cem to sklepas? Ker v vsaki temi ne nabijam o levih in desnih? Dobro poznam politicno situacijo, ne rabim pa levih in desnih omenjat v temi o 2 dni stareh kruhu in zarjavelih sraufih. Stekas? Ker je to ze bolano. Se naredi zanimiva tema, pa jo eni in isti vedno poserjete.

• Všeč mi je
Reactions: B81

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
.....Petdeset litrov bunkovca se jim nese tja gor na Pohorje a ne ! .......

Na Pohorju jih ni, preverjeno, je megla in dežuje - se lahko zmočijo. Ko pa so bili ravno tam, pa bi lahko vsaj kaj koristnega naredili in smeti po gozdu pobrali, še JLA je pri Zlati lisica prišla pomagat sneg nosit, pa progo "štamfat"!

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Tistim, ki imate polno rit vsega se bodisi tresejo hlace, bodisi se v zavetju blokov v mestih smejite in padate iz stola. Situacija je dokaj resna in take revscine in ljudi na robu obupa (tudi z zivci) ni bilo ze dolgo. Clovek, ki nima kaj izgubiti je zelo nevaren. Taksne celice bodo rasle povsod po sloveniji. Se najbolj se bojte tistih, ki niso po televiziji.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
Verjetno jj zdaj v miru formira svoje jurišnike, potem pa bo ob kakšnem incidentu za to okrivil vardarce

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
V/na faktorju je oddaja z Šiškom...voditelj..pa nek psiholog (Vodeb)...če koga zanima :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Heh...bolj ko gledam...bolj mi je Šiško podoben Šešlju...pač kako se odziva...provocira itd...

Pa še oba sta se za vojvode/vodji oklicala :)

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Vodeb težki lobotomirani bolnik. Ko so ga iz NOVA24 TV ven zbrcal je še pol leta jokal:valjamse::evil: pol pa šiškotu očita da se mu gre samo za medijsko pozornost.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tolk dobro je začel, sedaj bo rekel, da se je pa samo hecal. WTF

Jaz sem pa že sekiro nabrusu. ROFL

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Tistim, ki imate polno rit vsega se bodisi tresejo hlace, bodisi se v zavetju blokov v mestih smejite in padate iz stola. Situacija je dokaj resna in take revscine in ljudi na robu obupa (tudi z zivci) ni bilo ze dolgo. Clovek, ki nima kaj izgubiti je zelo nevaren. Taksne celice bodo rasle povsod po sloveniji. Se najbolj se bojte tistih, ki niso po televiziji.

Sori, meni se zdi, da je revscine manj kot je je bilo v casu okoli 2010 v casu krize. Ljudi na robu obupa,... ne vem no, tudi teh se mi ne zdi kaj vec. Bi prej rekel, da je vedno vec ljudem precej vseeno za vse skupaj.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Ne vem no, meni tole izgleda bolj kot joke, oz. odvračanje pozornosti.
Sicer pa osebe sploh niso maskirane, ampak samo nosijo tradicionalno muslimansko naglavno pokrivalo nikab:valjamse:.
Kdor pa na osnovi zunanje fizične pojave sklepa na spol oseb je pa itak navaden, preziranja vreden homofob :valjamse:.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: tofsy in endvatri
I

Izbrisan uporabnik #488

res je, slej ko prej bo ulica, če se bo še naprej tako delalo

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ne vem no, meni tole izgleda bolj kot joke, oz. odvračanje pozornosti.
Sicer pa osebe sploh niso maskirane, ampak samo nosijo tradicionalno muslimansko naglavno pokrivalo nikab:valjamse:.
Kdor pa na osnovi zunanje fizične pojave sklepa na spoj oseb je pa itak navaden, preziranja vreden homofob :valjamse:.
Saj se že govori da je to ISIS đihadiste nabral iz Sirije, Eritetije in Bosne.
To bo klanja.