Roko na srce, cela drzava je v k.urcu, se tistih par narkomanov ki jih leni policaji zaprejo, him pol pazniki robo v zapor dobavljajo.Roko na srce, skoraj vsaka starejša hiša ima doma kako zarjavelo cev. Mogoče je kaka še uporabna. V uporabi, ki jih najdemo v črni kroniki so pa itak iz juge, kalašnik, čebelca.....
Osebno me ne gane kaj so oni imeli na ramenah. Smešni so mi tisti s sekirami. Upam, da se kdo ni poškodoval.
A nima naša vzornica Švica in Avstrija veliko več prijavljenega orožja na prebivalca?
Od telih majstrov vidim samo eno, da se bo pošasa samo res počasa slovenski narod zbudil iz otopelosti. Poglejte aktualno zdravstvo, zdele bodo šolniki prtisnili, policijo, ki so bolj kot ne proti narodu, sam euriče bi kasiral, čuval pa ne. Pooblastila koristijo sam na cesti, ko pa pride do kakega sranja ala tujci, cigani,.... je pa mrk ali neka cenzura ali neki varuhi. Brezdelneži, lenuhi, resni kriminalci imajo več zaščite kot navaden delavni narod. Ni to prav in pika. Prišli smo na to mejo, da na naših hrbtih kamne drobijo mi pa še hvala rečemo. Ni to prav in uredu ne.
To so replike ali dejansko orozje? In s tem hodijo okoli? Za vojasko pusko dobis dovoljenje, kako?ksz...
Na Pohorju se že leta zbira oborožena vojaška enota, zdaj se pač še ena.
Poglej priponko 23667
Nošenje orožja v javnosti bi morali prepovedati za vse, ki niso pooblaščene osebe.
Glede Šiškota pa jaz v vsem skupaj vidim predvsem štajersko zadevo oziroma logično nadaljevanje vstajniških protestov.
To so replike ali dejansko orozje? In s tem hodijo okoli? Za vojasko pusko dobis dovoljenje, kako?
Aha je gatto povedal...
? eni se pa res delate bedake..ali pa tudi neReplike...
Pravo orožje je. Imam za soseda enega takega in njegov Thompson lepo "poje".
Sploh pa da greš otroku dajat to v roko...
ksz...
Na Pohorju se že leta zbira oborožena vojaška enota, zdaj se pač še ena.
Poglej priponko 23667
Nošenje orožja v javnosti bi morali prepovedati za vse, ki niso pooblaščene osebe.
Glede Šiškota pa jaz v vsem skupaj vidim predvsem štajersko zadevo oziroma logično nadaljevanje vstajniških protestov.
Replike...
Pravo orožje je. Imam za soseda enega takega in njegov Thompson lepo "poje".
Sploh pa da greš otroku dajat to v roko...
Tole si zamudil.to ni vojaška enota, to člani NOB pa najbrž svojci in simpatizerji nekoč, nekdanje partizanske vojske, se vidi po zgodovinskih uniformah, orožje pa je iz zbirk...
in tile se zbirajo v spomin padlim...
al sem kaj zamudil?