Extremisti lol. Brezposelnim štajercem je obljubil zastonj golaž in pir, pa so se kar trli. Priznajmo pa si, da to kje drugje kot na štajerskem ni možno.
Pipanova SD je tudi obsodila do zob oborožene paravojaške enote.
Trdiš da zveza norcev ni paravojaška enota?Lej če enačiš partizanstvo in paravojaške enote si idiot.
Dobro no, zdaj bi pa že bil čas, da odrasteš-te fore so bile aktualne takrat, ko si bil še mladoleten in smo ti pustili, da se ti je fajn zdelo..
Trimčkanje-če bi rad jokal od utrujenosti zvečer, toplo vabljen na kakšen naš pohod od 30km..boš nesel nahrbtnik pa mojo pušo, ker si bolj "močan", če se še prav spomnim.
Morda pa so si v svojem statutu določili pravico do samoodločbe...V bistvu je najbolj obremenilna izjava da so izdali odlok o oborozitvi itd...in da so razglasili neko dezelo in bodo zavarovali meje.
Kolikšna je verjetnost da so na slikah ene in iste osebe? 95% ?Jaz sem tudi proti migrantom pa se nimam niti za skrajneža niti za desničarja. Tisti klovn z SKO majico in nožem v dežniku, ki si ga nalimal na prejšni strani in njegovi prijatelji so pa že bližje kakšnim paravojaškim tvorbam.