Štajerska vojska

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

B81

22. jul 2007
37.015
10.539
113
Sicer bi policija to hitro prekinila, ce bi bila volja...gre bolj za to, da "vlada" vidi, da imajo ljudje vsega poln kufer in da lahko res pride do "ulice"...to je IMO namen, ne pa nekaj bolj resnega.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Sicer bi policija to hitro prekinila, ce bi bila volja...gre bolj za to, da "vlada" vidi, da imajo ljudje vsega poln kufer in da lahko res pride do "ulice"...to je IMO namen, ne pa nekaj bolj resnega.
Saj sem že napisal da ne bo nič ker je povezano z ZZB.
Če bi to bili desničarji bi bile takoj aretacije in hišne preiskave pri vsakomur vpletenih takoj.
Primer Erlah ko je poziral s plastično puško na sliki FB je takoj dobil hišno preiskavo čeprav se je na 300 metrov iz slike videlo da je plastična.
Vse skupaj nateg tole.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Saj sem že napisal da ne bo nič ker je povezano z ZZB.
Če bi to bili desničarji bi bile takoj aretacije in hišne preiskave pri vsakomur vpletenih takoj.
Primer Erlah ko je poziral s plastično puško na sliki FB je takoj dobil hišno preiskavo čeprav se je na 300 metrov iz slike videlo da je plastična.
Vse skupaj nateg tole.

Modeeeeeeel!!!
A ti gres zvecer kdaj spat, ne da bi pod postlo pa v omaro pogledal, da ni kaksen partizanski borec not, ki ti bo sredi noci v maniri komunajzarskih povojnih klavcev, prerezal vrat?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Modeeeeeeel!!!
A ti gres zvecer kdaj spat, ne da bi pod postlo pa v omaro pogledal, da ni kaksen partizanski borec not, ki ti bo sredi noci v maniri komunajzarskih povojnih klavcev, prerezal vrat?

Haha, tebi je vsekakor ratalo, da si me pred spanjem nasmejal.:valjamse:

Ampak glede na to, da je v vsakem hecu nekaj resnice, težko če siromak ne spi pri prižgani luči, s pancirjem na sebi.:valjamse:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
No ja, šiško je podoben produkt saj vemo koga kot je bil arkan. Če šiška Snecer podpira, pa še ta nad mano, potem vemo da ni desničar, sploh ob manifestu katerega majo, so tile vardisti levaki, tako in drugače. Seveda pa je vse skupaj ena blamaža za notranje zadeve, pa krinka za nesposobneže kateri nam bodo vladali.
https://www.vecer.com/blamaza-6558743

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ti si pa tako en moj kolega (proti 40-im). Ga kaj vprasam o politiki pa rece, da ne ve. Ne pozna, ne spremlja.
Ampak ljudje tam odlocajo o ljudeh tu. Kako te to ne bi tudi zanimalo zraven vsega ostalega?
Od kar ne spremljam politike in tv dnevnikov, imam srečno življenje. Že res, da me kdo včasih vpraša o kakšnem strmoglavljenem letalu ali potopljeni ladji z migranti na krovu, o katerih nič ne vem. Ne vpliva pa to na mojo kakovost življenja.

Tudi na volitve ne vem zakaj bi hodil, če so rezultati vedno identični kot v eni javnomnenski anketi s 100 vprašanimi.

• Všeč mi je
Reactions: Guinness
I

Izbrisan uporabnik #488

No ja, šiško je podoben produkt saj vemo koga kot je bil arkan. Če šiška Snecer podpira, pa še ta nad mano, potem vemo da ni desničar, sploh ob manifestu katerega majo, so tile vardisti levaki, tako in drugače. Seveda pa je vse skupaj ena blamaža za notranje zadeve, pa krinka za nesposobneže kateri nam bodo vladali.
https://www.vecer.com/blamaza-6558743
šiško prisega na poganske običaje in bogove, ni izdajalec kot ti, ki se klanjaš judofskemu prevarantu

I

Izbrisan uporabnik #488

Od kar ne spremljam politike in tv dnevnikov, imam srečno življenje. Že res, da me kdo včasih vpraša o kakšnem strmoglavljenem letalu ali potopljeni ladji z migranti na krovu, o katerih nič ne vem. Ne vpliva pa to na mojo kakovost življenja.

Tudi na volitve ne vem zakaj bi hodil, če so rezultati vedno identični kot v eni javnomnenski anketi s 100 vprašanimi.
to samo pomeni, da si preskrbljen in te ne briga za državo, ki nam jo ropajo in revne državljane

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
to samo pomeni, da si preskrbljen in te ne briga za državo, ki nam jo ropajo in revne državljane
Ko bodo mene začeli ropat, se prestavim v Avstrijo. Tudi tam obstaja Štajerska.
Visoki davki zame pač niso rop, ampak nuja za preživetje teh zavaljenih trebuhov na slikah te teme.Sem morda že na polovici svojega življenja, pa škoda živcev za borbo proti glupemu narodu. Slovenija je pač dežela foušije in glupega naroda, kar običajno že spoznaš ob pogledu čez plot. Se splača za to boriti, ali raje popihati na lepše? (tudi v dobrobit svojih otrok)

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Važno da bo globoko v sebi še zmeram štajerec:evil:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kdor bo ukrepal zoper Šiškovo “Štajersko vardo”, bo moral tudi zoper Janševo paravojaško “VSO gardo”….

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGOSPA2.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGOSPA3.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGOSPA1-1.jpg