slaba hrana je kaloričnaV celi Siriji in Eritreji ni toliko debeluhov (za Bosno ne bi vedel).
Saj sem že napisal da ne bo nič ker je povezano z ZZB.Sicer bi policija to hitro prekinila, ce bi bila volja...gre bolj za to, da "vlada" vidi, da imajo ljudje vsega poln kufer in da lahko res pride do "ulice"...to je IMO namen, ne pa nekaj bolj resnega.
Saj sem že napisal da ne bo nič ker je povezano z ZZB.
Če bi to bili desničarji bi bile takoj aretacije in hišne preiskave pri vsakomur vpletenih takoj.
Primer Erlah ko je poziral s plastično puško na sliki FB je takoj dobil hišno preiskavo čeprav se je na 300 metrov iz slike videlo da je plastična.
Vse skupaj nateg tole.
Modeeeeeeel!!!
A ti gres zvecer kdaj spat, ne da bi pod postlo pa v omaro pogledal, da ni kaksen partizanski borec not, ki ti bo sredi noci v maniri komunajzarskih povojnih klavcev, prerezal vrat?
Od kar ne spremljam politike in tv dnevnikov, imam srečno življenje. Že res, da me kdo včasih vpraša o kakšnem strmoglavljenem letalu ali potopljeni ladji z migranti na krovu, o katerih nič ne vem. Ne vpliva pa to na mojo kakovost življenja.Ti si pa tako en moj kolega (proti 40-im). Ga kaj vprasam o politiki pa rece, da ne ve. Ne pozna, ne spremlja.
Ampak ljudje tam odlocajo o ljudeh tu. Kako te to ne bi tudi zanimalo zraven vsega ostalega?
šiško prisega na poganske običaje in bogove, ni izdajalec kot ti, ki se klanjaš judofskemu prevarantuNo ja, šiško je podoben produkt saj vemo koga kot je bil arkan. Če šiška Snecer podpira, pa še ta nad mano, potem vemo da ni desničar, sploh ob manifestu katerega majo, so tile vardisti levaki, tako in drugače. Seveda pa je vse skupaj ena blamaža za notranje zadeve, pa krinka za nesposobneže kateri nam bodo vladali.
https://www.vecer.com/blamaza-6558743
to samo pomeni, da si preskrbljen in te ne briga za državo, ki nam jo ropajo in revne državljaneOd kar ne spremljam politike in tv dnevnikov, imam srečno življenje. Že res, da me kdo včasih vpraša o kakšnem strmoglavljenem letalu ali potopljeni ladji z migranti na krovu, o katerih nič ne vem. Ne vpliva pa to na mojo kakovost življenja.
Tudi na volitve ne vem zakaj bi hodil, če so rezultati vedno identični kot v eni javnomnenski anketi s 100 vprašanimi.
Čakam trenutek ko bo v podjetniškem kotičku odprl temo zakaj plačilne liste v 2019 kažejo manj zneska kot v prejšnjih letih.....wtf se je vmes spremeniloVse res, ampak še vedno vladajo (tudi) v tvojem imenu.
Ko bodo mene začeli ropat, se prestavim v Avstrijo. Tudi tam obstaja Štajerska.to samo pomeni, da si preskrbljen in te ne briga za državo, ki nam jo ropajo in revne državljane
Hehe, lahko pozres ponos in dobro zivis ali pa ostanes tu. Kakorkoli se bos odlocil, bo pravilno.v avstriji boš balkanec, slovanski cigan