I
Zrelo za ban- navadno natolcevanje in širjenje neresnice..čisto po tvojmu "modus operandi"..nič se nisi poboljšal..
Saj pravim-jaz imam nek odnos do NOB-recimo, fascinira me odpor ljudi do okupatorja, tako splošni kot vojaški (že z vidika, da sem bil kar nekaj časa in sem še zmeraj vojak v bistvu), da se ljudje niso uklonili okupatorju, spoštujem žrtve in se zmeraj zamislim ob dejstvu, koliko večinoma mladih borcev je dalo življenje za to stvar...in to je vse, kar se tiče mojega "udejstvovanja" v polpretekli zgodovini. Seveda pa rad kaj rečem čez kolaboracijo in izdajo slovenskega naroda, ki se je udejanila v domobranstvu, posebej zato, ker sedaj potomstvo in somišljeniki hočejo obrniti zgodovino v svoj prid, zaničujejo prej omenjene žrtve..vse zaradi svoje koristi ali pa popolne praznoglavosti. ..tega pa ne maram.
Na proslave pa naj hodijo tisti, ki se radi kažejo, imajo kaj od tega ali pa preprosto čutijo, da morajo biti zraven..
Jaz nisem nič od tega.
Kaj je to SNB in kdo jo oblači?Ti se izgleda še vedno pališ na partizanske pravljice.
Kaj se je v resnici dogajalo takrat v Dražgošah, je bilo že večkrat objavljeno, samo ti verjameš rdeči verziji. A trdega dobiš, ko oblečeš SNB? Se zaradi tega počutiš bolj moškega? Neka motnja je tukaj prisotna.