Štajerska vojska

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.993
7.353
113
Glej ga fanta..a ti dogaja veseli december in te je zaneslo v konec, kjer se opravlja tvojega idola?raje se drži gospodinjskega kotička, resne stvari pa prepusti moškim in ne fantaziraj, kaj je bilo, kaj naj bi bilo in kaj bo, posebej ne okrog vojaških zadev...to ni za babe in "odsotne"..

Touche :D

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
če nimaš kaj za povedat, pejt na zrak, bo bolj pametno- Fadil se je nekaj trudil, ampak se je kot zmeraj zaklal..ti pa sam spamaš:p

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.797
6.175
113
blizu močvirne prestolnice
Tebi je pa izgleda Janša mamo ali pa ženo osrečil, da ga v vsakem pisanju omenjaš. Ali pa si se mogoče pred časom v TO nekam štulil, pa so te odjjebali, sedaj pa taka jeza. Preboli že, da pač nisi uspel... Ni vojska za vsakega. Potrpi še malo, bo kmalu januar, pa boš spet lahko šel v Dražgoše in prišel na svoj račun. Boš lahko nosil titovko, pa še sendvič s poly salamo, pa Pingo sok boš dobil. Srečnež
:aplauz:Toliko ve o preprodaji orožja, nima pa jajc da bi obtožil njegovega idola. Sedaj, ali zato, ker je imel zraven prste ali pa zato, ker nima dokazov.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hudič je ko greš v penzijo in nenadoma ratajo jajca daljša preko kolen ... tako da moraš paziti kako korakaš. Lahko samo še liže vroče slikice iz neta ...
Nič posebnega sicer, ampak glede JJ se pa popolnoma strinjam.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.644
113
:aplauz:Toliko ve o preprodaji orožja, nima pa jajc da bi obtožil njegovega idola. Sedaj, ali zato, ker je imel zraven prste ali pa zato, ker nima dokazov.
Jaz mislim da je zameril ker so mu ingrama "nacionalizirali"....je 91ga hotu mal prepozno cifre zbrusit...šment! :)

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ma ja..saj sem res bil budala- cele kište orožja so bile nezavedene, jaz pa sem delal popise za evidence..
kaj češ, pač nisem imel in nimam lopovske žilce.;)

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Kamele0N

23. jul 2008
42.096
5.644
113
Pismo si.... Enga ak47 bi pa ja zase šaniral :) za težke čase....za dušo :D

Kamele0N

23. jul 2008
42.096
5.644
113
Skrb? No ja če se sam s sabo boriš v glavi pol to ni lih za met....če podstrešje kolk tolk štima pa..... Hja :)

• Všeč mi je
Reactions: Matey
I

Izbrisan uporabnik #9334

Imaš lahko dile čisto pospravljene, ... fantje, nikar ga srat.
Sem ga nosil, pa šarca tudi, pa celo nekaj mesecev RB, pa snajper model 76. Lej - normalen človek tega ne rabi v bajti. :)
Še celo psa sem imel tam dol, mojega Luksa, za njim mi je pa zares žal. Pa so me dobesedno na kolenih prosili, naj ga vzamem domov. Vse papirje mi je major obljubil.

... pa je mama doma rekla, da raje ne ... :oops1:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Ti smatraš KameleOna za normalnega? Kaj sploh je normalno? :fredi::evil:

I

Izbrisan uporabnik #9334

:valjamse:

Ja. Moj feler. Vsakega jemljem smrtno resno in torej za normalnega. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jp..vabljen si na golaž v Dražgoše-sicer je malo preveč papriciran, ampak ti sam praviš, da imaš rad, da te malo peče rinček..:evil: