Stajerska AC je za posr*t

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.795
113
...ksz...

Iiiiiiiiiin včeraj se je mimo Celja spet vozilo po polžje
jezen.gif
A naj nebi bila do junija dela zaključena?

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
To je zdaj že nova zapora...Včeraj so postavljali ločitvene ograje, očitno bodo spet speljali promet na eno polovico.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.795
113
Ja kriiiiza, moji se bo strgalo. Zadnje čase spet vsakodnevno hodi nadomeščat eno sodelavko v MB, pol si pa predstavljal tako vsakodnevno plazenje po AC na relaciji Domžale-MB, zraven pa opazuješ tisto 100+ evrsko vinjeto na šipi
rolleyes-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Dobesedno plazenje ja...Pa opažam, da so bolj problem vozniki kot pa delo na cesti. Folk prodaja zijale, ker bog ne daj, da bi kaj šlo mimo njih in kdo nebi videl kaj delajo, bremzajo brezveze, se ustavljajo... Lahko bi promet tekel čisto tekoče, če bi blo v ljudeh malo več dinamike.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:

Problem niso omejitve na cesti, bolj tiste v glavah, če bi vozniki zmanjševali hitrost tako kot je na tablah z omejitvijo, ne pa da se jih še 10 vrine zadnji trenutek v zočani pas in se potem kolona zaradi teh dinamičnih voznikov čisto ustavi in tako nastanejo zastoji in spet najbolj pisdijo tisti ki jih povzročajo...

ČE, bi lepo zmanjševali hitrost in se ne vrinjali, bi vse lahko potekalo res tekoče... in kakšen problem je če se pelješ 60 kjer je cestišče zoženo in imaš na eni strani klemfixe.... Z divjanjem v tem primeru ogrožaš vse ostale in sebe...

Res mam dosti teh egoističnih dinamičnih voznikov...

bravo! imaš dva pasova, če bi vsi šli na zadrgo (kot je to po tujini praksa) bi bila kolona precej manjša (in tekoča), ampak ej, nedko se pa ne bo pred mene rinil, lepo bomo samo na enem pasu šli 1 km do zožanja ... budalaščina, da ni večje!!

p.s.: se pa strinjam, nekateri priletijo tja not kot munjeni, ampak teh je veliko veliko manj, kot vas, ki ne poznate zadrge in dejansko vi naredite gužvo ... realno gledano. če sem pa jaz dinamik, ko se dejansko probam vključit pred zaporo po sistemu zadrge, sem pa zato, ker me nekdo ne spusti normalno not, in moram malo izsilit, pa čeprav po polžje ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Do lj zdaj rabil 2 uri 10, jeben dars in objestneži, ki se zaletijo

Po stari vozil 20-30 km

Banda, nonstop delajo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Nekako je treba ustvarit gospodarsko rast, te zaščitne ograje okoli celja so iz EU denarja črpane.

Tisto tam okoli šempetra pa je bilo potrebno sanacije, ker je bila grozna cesta. No..saj drugi pas je tudi, tako da pričakujem, da kmalu sanirajo tudi to.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ograje ja, luknje in flike pa dalje

Se je kdaj dalo peljat lendava-koper brez zastoja?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Nekaj tednov letos, po tem ko so zaključili s prvimi ograjami in preden so začeli z drugimi in šempetrom.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Če moti 100+ vinjeta na šipi, jo naslednje leto nalimaj za vzvratno ogledalo, pa je ne bosta gledala, ko bosta v koloni.
cheer.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Včeraj po dolgem času na štajerki.. Ni kaj, res so caRji s temi deli na cesti. Resno, koliko časa ljudje izgubijo tukaj, v komulativi. Nepredstavljiva gospodarska škoda.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Kaj pa bi naredil? Stanje na cestišču je porazno in je treba sanirati.

Kdaj bi delal, poleti, pozimi? Edino, kaj bi lahko, da bi pač delali 24/7, tudi ponoči, a to vprašanje koliko mio dodatnega € bi prineslo...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.795
113
...ksz...

evo, tako izgleda "vožnja" na štajerski AC v okolici Celja. Folk se preteguje izven avtov in šeta gor pa dol po AC.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.795
113
Poanta je v tem, da se stoji na mestu toliko časa, da greš lahko ven iz avta ter malce naokoli brez kakšnih resnih skrbi, da bo kolona vmes speljala in da boš postal ovira na cesti
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem snemal malo danes
smile-1.gif

Nazaj grede pa 1:15 od objekta do objekta...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa bi naredil? Stanje na cestišču je porazno in je treba sanirati.

Kdaj bi delal, poleti, pozimi? Edino, kaj bi lahko, da bi pač delali 24/7, tudi ponoči, a to vprašanje koliko mio dodatnega € bi prineslo...

Jaz ne vem kolk si star, ampak jaz ne pomnim dneva, da na tem 100 km odseku nebi bilo neke zapore in dela. To ni normalno, razen če so zadaj neki interesi. Beri, €€€.

Podobno mi pride naprej, kot polaganje električnih vodov, sanacije vodovodov, kanalizaije in podobnega kabliranja na vaških ulicah. Lepo zapored, da se 5x odpira, da vsak malo potegne. Povsem ista logika, ceste pa razrite, do konca. Primer: Cel Maribor s širšo okolico in četrtmi. Itd.