Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Problem niso omejitve na cesti, bolj tiste v glavah, če bi vozniki zmanjševali hitrost tako kot je na tablah z omejitvijo, ne pa da se jih še 10 vrine zadnji trenutek v zočani pas in se potem kolona zaradi teh dinamičnih voznikov čisto ustavi in tako nastanejo zastoji in spet najbolj pisdijo tisti ki jih povzročajo...
ČE, bi lepo zmanjševali hitrost in se ne vrinjali, bi vse lahko potekalo res tekoče... in kakšen problem je če se pelješ 60 kjer je cestišče zoženo in imaš na eni strani klemfixe.... Z divjanjem v tem primeru ogrožaš vse ostale in sebe...
Res mam dosti teh egoističnih dinamičnih voznikov...
bravo! imaš dva pasova, če bi vsi šli na zadrgo (kot je to po tujini praksa) bi bila kolona precej manjša (in tekoča), ampak ej, nedko se pa ne bo pred mene rinil, lepo bomo samo na enem pasu šli 1 km do zožanja ... budalaščina, da ni večje!!
p.s.: se pa strinjam, nekateri priletijo tja not kot munjeni, ampak teh je veliko veliko manj, kot vas, ki ne poznate zadrge in dejansko vi naredite gužvo ... realno gledano. če sem pa jaz dinamik, ko se dejansko probam vključit pred zaporo po sistemu zadrge, sem pa zato, ker me nekdo ne spusti normalno not, in moram malo izsilit, pa čeprav po polžje ...