Štajerci in "humor"

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
da je tos privolil nastopat v eni oddaji, je fail. tos je car, samo nas car. enkrat je se sam rekel: saj oni (preostala slo) me nea kapirajo
smile-1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Tukaj pametujete, kaj je dober humor in kaj ni, ter o IQ, potem grem pa brati temo o vicih, pa mi ni nič več jasno???

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če bi enega postavil na oder in bi samo vice iz alterja čital, bi se folk valjal od smeha eno uro. Ne pa da se valjajo sedaj od driske, ki jo dobijo polek
tongue-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.432
3.742
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
da je tos privolil nastopat v eni oddaji, je fail
Toš je pred nekaj meseci postal svobodni umetnik brez stalne službe v gledališču. Menda se mu to bolj izplača.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Vid valič je še kar ok u bistvu je precej boljši od avdiča (zrneca) pa nevem koga še ker tega ne spremljam , sem pa enkrat prek interneta gledal njegov nastop in ni bil slab.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Sem zadnjic gledal Raketa pod kozolcem, delcek, da vidim, ce so kao kaj dodali/spremenili napram oddaji na Slo1. In so. 'Humor' je se bolj bebast. Da se tistemu smejes, pa moras bit v vaski gostilni, pijan, v druzbi starih vinjenih cicotov. Pa se ne vem, ce bi ratalo. Zaenkrat mislim, da zmagajo pred vsemi nastetimi. Tosa pa nisem gledal.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.432
3.742
113
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Vid valič je še kar ok u bistvu je precej boljši od avdiča (zrneca) pa nevem koga še ker tega ne spremljam , sem pa enkrat prek interneta gledal njegov nastop in ni bil slab.

a tega:

hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ta bi mogoče bil dober za radio. kadar vidim ta grd ksiht me driska prime.
poslušat ga pa že zaradi ksihta ne morem.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Pero, pogojno očitno, ampak se spirit nima kaj bat, ker je pero hetero in ima žensko ter otroka
wink-1.gif

če bi bil Vid homo, bi ga ti z lahkoto očaral in osvojil s svojim toplim šarmom.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Od 20-tih, ki redno sranje na TV v obliki 'humorja' dajejo, sta 2 štajerca, pa si že ogrožen a
aplauz.gif

Kateri del tega stavka spodaj nisi razumel? čisto tako te sprašujem poskušam določit tvoj nivo iq. Trenutno bi rekel da je nekje -5

Citat:
... ne bom se navezoval samo na štajerce, saj so tudi razni Avdiæi, Slakonja, Vid in Pero, Hribovci in druge bebave oddaje...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Naslov teme je pa slučajen ne?

Pa ta stavek tudi: ''Kaj se to zadnja leta dogaja, da zmeraj več štajercev po TV vodi bebaste oddaje in se dobesedno silijo z nekim kvazi humorjem?''

Timater, iz enega (Javšnika) se je v zadnjem letu ali dveh povečalo na 2 (Toš)
rolleyes-1.gif
No saj matematično gledano imaš prav, prirastek je 100%...

Čisto tako poskušam določit tvoj nivo pismenosti. Trenutno bi rekel, da je nekje -6 (zaradi vejic).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
lej, če priznaš al ne, dejstvo je da je vsaj tretjina ali več teh neumnih oddaj in nanizank v katerih se pačijo neki štajerci. Pa če si bom vzel cajt jih bom ogromno naštel. Zdaj pa če ti ni jasno ima Slovenija malo morje narečij in ne obstajata samo LJ in MB. A začuda je največ tega sranja ravno štajerskega. Zato tudi tak naslov. V nadaljevanju pa sem se navezal tudi na ostale bebave oddaje katerih poplava je res velika.

Imaš pa očitno nek kompleks, ker sicer se ne bi odzval tako kakor si se. Tako kot imajo slovenčki manjvrednostni kompleks v svetovnem merilu in jih je večina navdušenih samo zato, ker se je ena Katarina pojavila v holywoodskem filmu, imaš zgleda tudi ti nek štajerski kompleks zaradi katerega te je tako zabolelo, ker sem omenil da štajerci posiljujete preostali narod s svojim pačenjem. Pa imam kar nekaj štajerskih kolegov in so mi super, narečje me niti malo ne moti. Me pa moti posiljeno pačenje stavkov z neumnimi novimi besedami in dretjem samo zato, da izgledajo smešni.

btw., Javšnik mi je kul in ga cenim. Kul mi je (bil) tudi Emeršič. Potem se pa pojavijo razni Reporterji in podobni posiljevalci, tam pa prebije mejo,

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.949
7.279
113
Največji sralec je bil Vinko Šimek- Jaka Šraufciger.. Od kod je že bil?
grims-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če bi ti vedel kak nam šele gre vsem izven LJ na živce ljubljansko pačenje, ki ga je na TV 99% (ostali procent pa potem že omenjene stereotipne vloge: štajerc bedak/kmet, dolenjc pijanc, primorc zapeljivec). Ne vem kdo je uzakonil ljubljansko narečje kot uradni jezik na TV in v filmih ampak vsaka mu čast, uspelo mu je v nulo. Vsako drugačno narečje je posledično smešno, nazadnjaško, čudno...

Ljubljančanov vas z ''gremo doga vokat'' ne marajo nikjer, samo zavedate se tega ne, ker ste kao daleč nad vsemi.

PS: A misliš, da se štajerci v oddajah sami od sebe pačijo ali je to zato, ker je nekdo napisal tak scenarij (povečini Ðuro, domorodni slovenc)?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
men grejo tut tipični razvajeni ljubljančani na ulici na živce, brez skrbi. Kar se tiče LJ mi gre na živce to, da novinarji sprašujejo mnenja ljudi samo na LJ ulicah in potem oni reveži najbolj jamrajo...namesto da bi se zapeljali 50km izven "najlepšega mesta na svetu"

btw, sem iz Kranja.