lej, če priznaš al ne, dejstvo je da je vsaj tretjina ali več teh neumnih oddaj in nanizank v katerih se pačijo neki štajerci. Pa če si bom vzel cajt jih bom ogromno naštel. Zdaj pa če ti ni jasno ima Slovenija malo morje narečij in ne obstajata samo LJ in MB. A začuda je največ tega sranja ravno štajerskega. Zato tudi tak naslov. V nadaljevanju pa sem se navezal tudi na ostale bebave oddaje katerih poplava je res velika.
Imaš pa očitno nek kompleks, ker sicer se ne bi odzval tako kakor si se. Tako kot imajo slovenčki manjvrednostni kompleks v svetovnem merilu in jih je večina navdušenih samo zato, ker se je ena Katarina pojavila v holywoodskem filmu, imaš zgleda tudi ti nek štajerski kompleks zaradi katerega te je tako zabolelo, ker sem omenil da štajerci posiljujete preostali narod s svojim pačenjem. Pa imam kar nekaj štajerskih kolegov in so mi super, narečje me niti malo ne moti. Me pa moti posiljeno pačenje stavkov z neumnimi novimi besedami in dretjem samo zato, da izgledajo smešni.
btw., Javšnik mi je kul in ga cenim. Kul mi je (bil) tudi Emeršič. Potem se pa pojavijo razni Reporterji in podobni posiljevalci, tam pa prebije mejo,