Štajerci in "humor"

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.695
113
Zadnjič je bil pri Šaleharju (promoviral državljana se mi zdi), in je dobre sekal, tragikomično kam gre država
wink-1.gif
dober je.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.695
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Daj pubec, nea ga srat, ka pa vi vete, kaj je humor.

Daj pubec, nea seri, ka te ti veš, ka je smešno.

Popravil sem. Ker ena največjih patetik je, ko se ostali delajo norca iz štajecev in jih hočejo posnemat. Glej, ne gre.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.751
1.546
113
Emona / Carnium
Po mojem mnenju, je Toša škoda omejevati z nekim konceptom z gosti. Je*eš goste, če maš Toša v studiju. Ne vem, mogoče pa samo ne znajo dobro speljati zadeve ali pa se meni zdi, da je Toš tako zelo dober, pa v resnici sploh ni.

Štajerski humor pa od Partljiča naprej nekako ne obstaja (razni Šraufcigerji in njegovi kloni ne štejejo). Toš (sicer rojeni Ljubljančan
evil.gif
) je verjetno eden boljših pri nas.
Je pa res, da ta stand-up scena ponuja nekaj zares dobrih komikov, vendar je ta humor težko prenesti na gledalce pred televizorji. Stand-up je nekako bolj učinkovit v živo, ko se ljudje družno režijo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Daj pubec, nea ga srat, ka pa vi vete, kaj je humor.

Daj pubec, nea seri, ka te ti veš, ka je smešno.

Popravil sem. Ker ena največjih patetik je, ko se ostali delajo norca iz štajecev in jih hočejo posnemat. Glej, nea gre .
Hvala za popravek.
smile-1.gif

Tudi jaz sem malo popravil
wink-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Problem pri teh oddajah je, da en človek ni sposoben sproducirati za uro smeha na teden. Potem je 20% stvari smešno, v totalu pa je oddaja bedna. Isto je bilo pri Bizovičarju in Zrncu. Na Viktorjih sta bila carja, A s ti tud not padu sem pa kmalu nehal gledat.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Al pa tista nanizanka, Čista desetka al kako je že bil naslov. Pa to ne moreš gledat, če ti ne manjka vsaj 10 pik v glavi. Ne razumem, kako lahko sploh posnamejo kaj tolk debilnega?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.568
9.812
113
40
MB
slovenski standup je kul, če gledaš prvič, žal pa vsi furajo isti material več let
crazy1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.751
1.546
113
Emona / Carnium
[črn (h)umor] A Javšnik je tut štajerc al' se samo dela, da je retardiran?
evil.gif

P.S: Lahko nekdo Martini Ipši prepove javno nastopanje?
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.568
9.812
113
40
MB
ona more bit da so istospolni tud predstavljeni, ne smemo diskriminirat
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Kaj se to zadnja leta dogaja, da zmeraj več štajercev po TV vodi bebaste oddaje in se dobesedno silijo z nekim kvazi humorjem?

Okej, ne bom se navezoval samo na štajerce, saj so tudi razni Avdiæi, Slakonja, Vid in Pero, Hribovci in druge bebave oddaje žalost od žalosti, boljše če bi predvajali klasično glasbo namesto tega. Ma če bi dali Damjana Murka v eno oddajo kot voditelja pa bi bil bolj smešen kot tej "komiki".

Pa niso samo oddaje, so tudi razne bebave nadaljevanke, ponavadi z njimi spet posiljujejo štajerci ali pa kakšen Ðuro, Skratka, za kozlat. Zakaj se TV hiše tako silijo z nekimi bednimi oddajami, ne razumem tega. Recimo tale Toš ki ga ravnokar vrtijo na Planetu... pa meni gre na jok, ne na smeh... pa to je patetika od patetike
bonk.gif

OK, žolč sem izlil. Hvala za poslušanje
grin1.gif

Od 20-tih, ki redno sranje na TV v obliki 'humorja' dajejo, sta 2 štajerca, pa si že ogrožen a
aplauz.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Folk je siten, ker razni Ðuroti že 20 let posiljujejo z nekimi serijami, kjer je dialekt vrhunec humorja. In najbolj smešna sta očitno štajerski in dolenjski dialekt.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Samo edinega izmed naštetih vem da je štajerc. In to je Toš. Zato sploh ne vem zakaj je tak naslov, ker se mi zdi malo žaljiv. Tošev humor je svojevrsten, nekaterim je všeč, nekaterim ne. Sigurno pa fant prekaša po IQ-ju večino Alter nabijalcev.

Toš je meni zakon. Tip me nasmeji do solz. Mislim njegove nastope v živo.

Reporter Milan - začetki genialni, zdaj že malo izpeto.

še prej, 15 let nazaj, še malo več: Hvala bogu da je konec vikenda, na Radio Študent.

Tv Poper nekoč

To je vse, kar je dobrega od slovnskega humorja.

Nazadnje urejeno: