Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Velik mam torrent datotek, slik nimam, dokumente imam večinoma na ključku, potem so pa tu samo še programi in Garmin zemljevidi z dodatki. Bo potrebno narest selekcijo.
Kako naj vem, da je zadeva kompatibilna.... zadnjič sem samsungov ssd kupil in potem po 3 dneh jebanja preberem, da kontroler od notebooka ne mara samsungovega ssd-ja.
Sedaj gledam:
CRUCIAL MX100 256GB
Prenosnik imam pa: Asus k75v
Ravno imam namen, da bi v kišto vgradil SSD okrog 240 GB in berem tu o težavah. Imel sem namen nabavit BX 100 pa sem malo v dvomih glede na tu napisano. Zdaj razmišljam o Kingston:
Trenutno uporabljam dva HDD-ja, enaaa za C, drugega za D. Na C-ju so izključno programi, vse datoteke pa so na D-ju.
Kakšna bo razlika v hitrosti, če za C nabavim SSD? Windowsi se bodo naložili hitreje, program se bo odprl hitreje, kaj pa samo delo z datotekami, se bo tukaj sploh kaj poznalom glede na dejstvo da vse datoteke ostanejo na HDDju?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.