Srečko Katanec!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Handanovič
Brečko Cesar Maroh Jokič
Kurtič Krhin
Iličič Kampl Lazarevič
Matavž (Novakovič)
Super!
zmaga.gif
S tako postavo, mešanica mladosti in izkušenj, bi bilo treba iti v nov ciklus kvalifikacij, preostale tekme sedaj pa izkorititi za uigravanje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jokič je dober. Sploh v obrambi je dober. Edini v EKipi ubistvu ki nima nihanj. Tudi redno igra v Serie A, kar ga načeloma porine v krog najboljših.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Kurtič predvsem igra, Krhin je med preveč nerednimi da bi bil resna opcija.

Viler pa se po seriji poškodb še ni pobral in trenutno ni nič boljši kot Jokič, Trajkovski obeta veliko, ampak enostavno še preveč zelen. Mejač zna na levi igrat ravnotako dobro kot po desni. Definitivno je hitrejši in napadalnejši od Jokiča...... ja, danes za bočnega ni dovolj če je samo v obrambi dober.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Jokič je dober. Sploh v obrambi je dober. Edini v EKipi ubistvu ki nima nihanj. Tudi redno igra v Serie A, kar ga načeloma porine v krog najboljših.

Jokič dober? Reci, da se šališ. Kdaj je kakšno žogo normalno sprejel, deluje kot, da je namazan s premazom antižoga. Mali, počasen, nenatančen, še pa še. Je pa res, da alternative, ki bi se sama ponujala nekako ne vidim kot pravi Car.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Handanovič
Brečko Cesar Maroh Jokič
Kurtič Krhin
Iličič Kampl Lazarevič
Matavž (Novakovič)

Pa ti vidis v tej postavi, kako se Ilicic, Kampl, Lazarevic vracajo in pomagajo pri branjenju? Ker jaz namrec ne. S tako postavo bi vsakic pojedl 3-4 gole.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Jokič je na tu in tam kakšni tekmi dober, ampak meni je on enostavno mimo......ne vem ali ga je čas povozil (pa saj še ni 30 star?!) ali samo ne ve da bočni se mora znati dobro braniti, pa tudi znati potegniti po boku in poslati v 16-ko dober centeršut. Taki tipi bočnega, kot je on, so obstajali pred 10-20 leti.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
MOgoče pa ni problem v njemu ampak ekipi. SIcer ne gledam SERie A ampak gol pa podaja se pa najde tu ap tam.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jokič je na tu in tam kakšni tekmi dober, ampak meni je on enostavno mimo......ne vem ali ga je čas povozil (pa saj še ni 30 star?!) ali samo ne ve da bočni se mora znati dobro braniti, pa tudi znati potegniti po boku in poslati v 16-ko dober centeršut. Taki tipi bočnega, kot je on, so obstajali pred 10-20 leti.
Ja, pa še takrat sta Židan in Novak demonstrirala sodobno različico!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Jap, sploh Novak, hiter kot metek, zelo pogumen in kar dober predložek. Danes mi je njemu podoben tip nogometaša Mejač..... škoda samo da je steklen.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jap, sploh Novak, hiter kot metek, zelo pogumen in kar dober predložek. Danes mi je njemu podoben tip nogometaša Mejač..... škoda samo da je steklen.
Ko je šel v "penzijo", smo igrali nekajkrat z njegovo ekipo. Malo je posedal na klopci, ko se je spomnil, je šel noter, se ponavadi s svojo brzino sam znašel pred mojim golom in.....