Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Pa tud tko mi ni jasno. Verjetno vidiš človek nekaj minut po tem, ko ga je trofilo in ne ravno takrat, ko ga
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Gledati človeka, kako umira, po mojem ni ravno humor (kakršenkoli že).
Snuff film pač. Nekaterim je všeč. Trditi, da je to smešno, je pa precej bolno pravzaprav.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz
Ne samo, da tole ni smešno - še več, gospod je vse prej kot prodajalec megle. Je namreč znan fizik in je nasprotnik CO2 teorije. Pametnjakoviči.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ker si edini tukaj v temi ki sva na isti valovni...
sam ga je res na hitr zvil.sam imam priliko videti 10 infarktov mesečno pa tega še nisem doživel da bi ga tko odrezalo.me znaima koliko časa ga je že tiščalo v prsih
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Glede na to, da je nekdo napisal, da je z gospodom že bolje, verjetno ni bila kakšna masivna disekcija (oz. bi jo že prej čutil, kot si rekel)... tisto bi ga lahko samo še pokrili z rjuho.
Verjetno pač kombinacija nastop na TV -> simpatik -> vazospazem + še kaka kritična stenoza in/ali emboličen zaplet. Je pa res čuden potek. Verjetno je adrenalin nekaj časa maskiral bolečino, potem jo je pa pacient še nekaj časa zaradi očitnih razlogov prikrival sam. Morda je še diabetik, kar še dodatno maskira simptome. Začarani krog in na koncu ga je konkretno zvilo.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sicer ne vem koliko je star je pa res da mladi ljudje infarkt težje preživijo kot starejši
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Prvikrat ga zvije ishemična bolečina v srcu, potem se pa strdek dokončno zagozdi in pade v asistolo, kjer ga "zvije" še ishemija možganov.
Sicer pa ja, EKG + angio + PTCA izvid je life-saver v takšnih debatah.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sicer ne vem koliko je star je pa res da mladi ljudje infarkt težje preživijo kot starejši
Lahko malo več o tem, prosim?