Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kadar narobe parkiraš, je iskanje razlogov v smislu: zakaj niso odpeljali sosednjega avta, totalno brezpredmetno.
se popolnoma strinjam, se pa ne strinjam, da čez 5 minut, na ISTO mesto parkira naslednji avto in ga tam pustiš stati veselo
če se že greš nek odvoz z pajkom, je smisel tega da nočeš, da je tisto mesto zasedeno z avtomobilom, pri eni od dveh situacij, kjer mi je pajek odpeljal avto pa je bilo tako - 6:55 sem parkiral, 7:05 je bil že naložen na pajka, 7:15 je bil tam parkiran že naslednji, brez sankcij, pa ne privoščim, da bi še komu da mu pajk odpelje avto, ampak kaj je smisel kaznovanja, če nisi dosleden? To ti lahko že v pasji šoli povedo, da je nedosledno kaznovanje brezpredmetno, pa se tega naši vrli redarčki še vedno niso naučili.
@TRD: pojdi po naslednji tekmi MB-LJ okrog štadiona, če je bil kak MB dost neumen tam parkirat
morm pa priznat, da se je število raznih polomljenih špeglov in brisalcev zelo zmanjšalo, odkar grejo tablice z avtom, in je tudi v LJ kar velik % avtov z drugimi registracijami, drugače pa okrog naših blokov v šiški sem vsak teden videl polomljene brisalce, velika večina na ne LJ avtih, nazadnje se je to zgodilo kolegici pred pol leta v spodnji šiški z SG tablicami, odlomljen zadnji brisalec