Srbi se pripravljajo za morje

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kadar narobe parkiraš, je iskanje razlogov v smislu: zakaj niso odpeljali sosednjega avta, totalno brezpredmetno.

se popolnoma strinjam, se pa ne strinjam, da čez 5 minut, na ISTO mesto parkira naslednji avto in ga tam pustiš stati veselo

če se že greš nek odvoz z pajkom, je smisel tega da nočeš, da je tisto mesto zasedeno z avtomobilom, pri eni od dveh situacij, kjer mi je pajek odpeljal avto pa je bilo tako - 6:55 sem parkiral, 7:05 je bil že naložen na pajka, 7:15 je bil tam parkiran že naslednji, brez sankcij, pa ne privoščim, da bi še komu da mu pajk odpelje avto, ampak kaj je smisel kaznovanja, če nisi dosleden? To ti lahko že v pasji šoli povedo, da je nedosledno kaznovanje brezpredmetno, pa se tega naši vrli redarčki še vedno niso naučili.

@TRD: pojdi po naslednji tekmi MB-LJ okrog štadiona, če je bil kak MB dost neumen tam parkirat

morm pa priznat, da se je število raznih polomljenih špeglov in brisalcev zelo zmanjšalo, odkar grejo tablice z avtom, in je tudi v LJ kar velik % avtov z drugimi registracijami, drugače pa okrog naših blokov v šiški sem vsak teden videl polomljene brisalce, velika večina na ne LJ avtih, nazadnje se je to zgodilo kolegici pred pol leta v spodnji šiški z SG tablicami, odlomljen zadnji brisalec

Brisalce so lomili tudi ynosu pred njegovim blokom. Lahko je bil kakšen drug povod, glede na to da je ženska je verjetno 3 zaparkirala
hysterical-1.gif

Ne zdi se mi da je kakšna gonja proti neLJ vozili v LJ.

Ne rečem, da se ne zgodi kakšen vandalizem, ni pa to zdej stalna praksa. Jaz sem zadnjič brez strahu parkiral v Mariboru. Isto sranje se mi lahko zgodi v LJ kot v MB. Lahko so otroci, motenih osebkov pa itak nikoli ne manjka.

Pa ne primerjaj to z dnevi nogometnih tekem. To je butasto, sam veš-.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Ena sodelavka ima stanovanje v Ljubljani, vendar so starsi iz Velenja. Tam je tudi kupila avto in ima CE tablice z velenjskim grbom in veckrat ima konflikte z zoprnimi stanovalci, ki ji tezijo zakaj parkira pred blokom. Enkrat je nekoga povabila na kavo, ce ji ne verjame da je tam doma.
hysterical-1.gif

In verjamem, da ni osamljen primer. Moj sosed je enkrat parkiral pri sosednjem bloku, ker pred nasim ni bilo vec prostora in je verjetno nek zagrenjen penzioner, ki je izgubil svoj prostor pred blokom, vzel zakon v svoje roke in mu stresel na vetrobransko steklo in haubo neko olje al karkoli ze (pac nekaj mastnega). Pa se je po mojem v obeh primer bolj slo za obsesivno lastninjenje parkirnih prostorov.
stupid-1.gif

To je drugo. Jaz tudi znorim, če kdo parkira na "samo za stanovalce". Živim zraven dveh šol in študentskega doma, tako da verjemi tega ni malo. So pa mene, ko sem se preselil enako obravnavali, češ kaj parkiram tam, če je pa samo za stanovalce. Glede na to, da nima LJ registracije je na podlagi tega verjetno sosed sklepal, da ni od tam. Metode reševanja teh problemov so pa pač različne. Ima svakojakih. Za uničevanje itak ni povoda, ampak to je bolj kot "ljubljančan" krivo to da je "slovenec". Zavist ipd. tudi če je parking prazen samo da ne parkiraš ti.

Ne toreriram pa lastninjenja (jaz sem skidal - to je moje) parkirišč.

Še ko sem živel pri starših (zraven trgovine) so ljudje prosto parkirali, tako da tudi ven nisem mogel z dvorišča. Takrat sem imel še malo pregnitega in podrajsanega karavana, tako da mi je bilo bolj vseeno. Jaz sem šel rikverc, kar je bil tam smo malo premaknili
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
ksz...

To je res. STanovalci so občutljivi na "tuje" registracije.

Redarjem in policistom pa popolnoma dol visi... V Ljubljani je eno morje različnih tablic in ljudi. Ni to tako, kot bi se črnc sprehodil čez Duplek, pa bi o tem celo na nedeljski maši govorili.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
315
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zadeva sploh ni neumna, poznam kar nekaj primerov od lanskega poletja, ko so zganjali vandalizem v Zrčah (Pag) na avtih SLO registracij.

To je bil plod slovenske gorenjske foušije, ker ste imeli day&night roza zapestnice oni pa ne
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to je stara fora. za razliko od srbov na hrvaškem, so hrvati v srbiji mirni s svojimi registracijami. je pa bilo v času največje krize, ko je bilo srbom prepovedano na hrvaško v veljavi pravilo, kjer so hrvatom na meji na lastno željo deponiral HR tablice in jim dal uradne srbske.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.723
9.923
113
40
MB
znancu so v lj na havo z ključi napisali GD na passata mb tablice ... in ne .. ni gasilec
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
KSZ

Jaz sem pa v Celju videl en Citroen z LJ tablico in nalepko na zadnji šipi "Nisem žabar, sem ponosni Slovenec"
grin1.gif
mi je prav žal, da nisem slikal.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to je stara fora. za razliko od srbov na hrvaškem, so hrvati v srbiji mirni s svojimi registracijami. je pa bilo v času največje krize, ko je bilo srbom prepovedano na hrvaško v veljavi pravilo, kjer so hrvatom na meji na lastno željo deponiral HR tablice in jim dal uradne srbske.

Ce bi Hrvaski tanki in paramilitarci klali po Sremski mitrovici, šidu in pozarevcu bi bila slika temu primerna. V srbiji se dandanes ljudje ne vedo resnice o 90ih letih. Zato pa danes Radikali se zmeraj harajo po vodilnih stukturah drzave.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.436
5.663
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a nam jo boš ti povedal.

najbl glasni ste tisti, k ste iz naslanjača gledal tv in navijal.

Kdai pivo...da slišim zgodbo iz prve roke?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a nam jo boš ti povedal.

najbl glasni ste tisti, k ste iz naslanjača gledal tv in navijal.

In kje si ti stal? Zraven vzornika Mladiæa ko je rekel za TV "Dobrodošli u srpskoj srebrenici"?
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.