Zakj se to men ne dogaja, nazadnje k sm delu prek studenta, sm kasiral cca 1300€, z nadurami 1500€, to je bla res top služba, ampak sm jih v [censored] poslal in zdej praskam jajca na kavču, huhu zakon!
Delal sm tud za pol manjše zneske, ampak se nism pritožval, zame je pomembno delo, ne plača, za tistih 100€ se gredo eni pravi cirkus.
Mimogrde, spet se mi ponuja služba, delam dobesedno nič, kasiram povprečno neto plačo, ni slabo.
Eni ste res bedni, ne mislm zato, ker odpirate take teme in ker stokate, sej stokate do neke mere upravičeno ampak! Dejmo pogledat z druge plati, imate kaj zajest, imate avte, hočete met še boljše, hočete mp3 plejr, navigacijo, sani, morje, hišo, smuče, pa [censored], kaj bi še imeli? En kup materialnih stvari. Sprejemam vse tiste pare, ki iščejo streho, zato da bodo mel otroke, kul. Takšne in podobne primere popolnoma sprejemam, nimam nič proti. Današnja družba dobesedno serje, hočejo komplicirat, sanjarit, zdravit svoje komplekse z avti in podobno, obup.
Zanimivo je, da se ne javi nihče, ki ima denar in vse, kar večina nima, le zakaj, se vprašam. Mogoče kdo ve?
Kot zanimivost, zivimo v sistemu, kjer je vse mogoče. V času fevdalcev, če si se rodil kmetom si ostal kmet cel fakin lajf. Dans mamo šole, ki so do predkratkim bile brezplačne(podiplomski študij), to je vozovnica do uspeha, da postanete nekaj. Seveda ne študirat agronomije, gozdarstva in potem stokat.
Zdej če mate usrano službo, nizke plače, bla bla pa sej niso drugi vsega krivi, da bojo rešval vaše riti. Zakaj mamo vse več jankovičev, šrotov, tušov in podobnih, zato ker so se znajdl, vi se pa ne. Jaz se ne sekiram, ker vedno uspem, vsaj do zdej sm vedno uspeval. Enako velja za vas, sposobni ste. Kolk od vas si upa it peš v ameriko, kolk? Noben, jaz tud ne! To je razlika med unimi, ki hočejo uspet in unimi, ki prepuščajo svojo usodo drugim, kljub možnoti, da spremenijo svoj lajf.
Če ma kdo kej proti mojmu pisanju, ga naprošam, da odpiše lepo z argumenti. Tisti, ki me mislite spluvat, pametvat in nasprotvat iz čistega reda, raje odjebite. Še enkrat, jaz vem, da zna bit težko, jaz vas razumem, ne oporekam vašim trditvam, ampak obstaja druga plat. Ne morete mi rečt, da to, kar sem napisal ni res in enkao velja za vaše trditve.