spoznanje staršev med seboj

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
>Starši med sabo že mogoče ampak da bi bil pri punci in se zmeraj skrival pred njenimi starši je pa mal bosa..
Recimo fotru od tvoje bi crknu avto, ti bi ga pa pustil da ga sam domov pririne... Ker ni ravno "nujno" pa da te ne bo spoznal...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Bosa je zate, ker hodiš k punci, ki živi s starši.

Jaz živim sam. In če se začnem spoznavat z eno, torej ona hodi k meni, nočem kr takoj nujno spoznavat še njenih staršev, razumeš?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
veleposestnik..in iščeš sam otmene k takoj pridejo k teb.

loahko pa samo..star konj.

jaz k sem spoznaval punce, smo hodil na oci starsem en drugemu. potem sem spoznaj jedino in se porocil. zdej pa ne spoznavam vec punc. mogoce, ker mam v stalci ze kravco.

je ap res filing celo maldost gont bedarije in ne spoznava tpunc, al pa se ne znat 'ujet' in potem na stara leta bit car, k se spoznava pri sebi

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Bosa je zate, ker hodiš k punci, ki živi s starši.

Jaz živim sam. In če se začnem spoznavat z eno, torej ona hodi k meni, nočem kr takoj nujno spoznavat še njenih staršev, razumeš?

Zakaj pa to? Nima vsak možnosti nakupa stanovanja takoj in če ravno v tem času spozna punco, je treba nekaj naredit.
Sicer to govorim za druge, ker mene tudi ne spraviš k njenim...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Joooj kak si ti neumn al nisi skapiral? Človek hoče povedat da ima lastno stanovanje in da ni odvisen od strašev, to pa tudi ni vse, hotel je povedat da je tak đajič da izbira samo tiste ženske/moške ki imajo tudi lastna stanovanja, torej same situirane ljudi... Nevem ali ste res tukaj gori tako zaostali al je treba samo malo pomagat da potegne?
smile-1.gif