Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kdaj se naj bi po vašem mnenju spoznal starši med seboj? Naj bo to po določenem številu let, ko sta dva skupaj, naj bo to povezano s kakšnim prelomnim dogodkom (skupno življenje, poroka ali nosečnost ali....)
Tole je res! Če je par bab na kup zna bit dež če je par tašč na kup bo neurje. Distanca je najprimernejša taka da k paru noben od staršev ne more pridit peš. Vožnje naj bo vsaj 10minut.
Ko enkrat ugotovis da je to to, oziroma ko sta ugotovila da se ne mislita za vsako malenkost razidet. Nekateri starsi se po desetletju ne poznajo, drugi se spoznajo prvo leto. Prvi teden-mesec jih pa vsaj jaz ne bi spoznaval, razen ce bi bili kaksni drugi "biznisi" v ozadju.
Ce pa imas namen si ustvarit druzino, poroko itd pa mislim da nimas vec razloga da bi s tem odlasal, ker itak se bodo prej ali slej srecali.
Evo, kot je Hanzi napisal. Nekega pravila ni. Midva sva vidla, da se ne misleva it nekih igric in sva izkoristila njen rojstni dan in to že po pol leta. Prov super se mamo. Tašča legenda, tast še bolj. In seveda obratno. Brez pripomb, kaj bo pokazal čas, pa upajmo na najboljše
a moraš...si mi privabil tisti..blaženi nasmeh na fris.
oni v lvih klopeh, njegovi v desnih. po opazkah simpatij, eni druge preverjajo kako mečejo v puščico. fotra ponosna, zategnjena, mame u drugom planu. mirne, tihe, doma gobezdave. dopoldne mine v ogovarjanju.
jaz sem enkrat starše spoznal..je bilo precej težko. nekak nisem vedel a bi, a je prava.pa sem vseeno spoznal. no..čez šas mi je bilo lažje, ker ko sme bil z njeno sestro ni bilo potrebe po spoznavanju.
od jedine..ja..so se spoznal na poroki, če se ne motim. mogoče, kdaj prej na kafi
Hja spoznavanje staršev med seboj je zelo kompleksna zadeva in čimmanj priporočljiva. Vprašanje kdaj je zelo neumno. Zakaj? Zato ker je od primera do primera različno. Če ti štartaš v neko zvezo in če si prepričan da je to to pač to storiš slej kot prej, nevem pri meni je bilo nazadnje iz oka po cca. pol leta (se ne spomnim), morda takrat ko je imela prvi rojstni dan in so moji bili pač povabljeni na rojstni dan k njej domov. Skratka priporočljivo pa je potem čim manj druženja med starši saj potem se zgodi da se starši spoprijateljijo in je zelo nerodno iti narazen, zato se je moj foter vedno upiral tem družinskim srečanjem in smo jih v zadnjih dveh letih omejili na mogoče max. 3x letno za par uric pa čeprav so njeni nonstop pritiskali za neke piknike... seveda se je na koncu to izkazalo za pravo potezo
Pri bivsi s katero sma zivela skup, se je ona pa stari spoznali kar brez mene. Jaz sem bil službeno odsoten, mama pa je pripeljala
domov dobrote z domačega vrta in jih je bivša prevzela. In sta eno kavo srknili To je to.
Večji priblem je spoznavat njene in njegove tastare, ala spoznavni. To se bo pri meni zgodlo kvečemu na poroki, pa še to se nemislim
ženit.
Citat: Uporabnik AvtoFun pravi:
Skratka priporočljivo pa je potem čim manj druženja med starši saj potem se zgodi da se starši spoprijateljijo in je zelo nerodno iti narazen,
Po moje, ko si tik pred poroko, ali pa ko je globoko noseča in veš, da boš zibal.
Vse, kar je prej, je brezveze, že spoznavanje punce/fanta s svojimi starši je mimo, če ni ravno nujno, zaradi skupnega življenja. Okoli sebe vidim vleiko scen, ko je materi od prijatelja všeč "tamlada", jo že vidi kot bodočno snaho...in potem greta narazen, pa stari zaženejo kraval..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.