športna ura

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.760
113
kod Džej-Zija
Čestitke ob odločitvi. Upam, da ti bo 405-ka dobro služila. Jaz bi sicer izbral 310 XT, je pa res, da je 310 precej večji cegel od 405-ke. Kakor koli, poročaj, kako se obnese.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Jaz imam 405cx in je super, zelo lahka, pa lahko si nastaviš da ti prikazuje točno to kar si želiš.
GPS lock dobi v cca minuti, je vodotesna v glavnem ni da ni. Pa prenos podatkov na pc je tako simpl da bolj ne more bit.
Ne rabiš narediti čist nič druga kot da se samo približaš pcju na cca meter razdalje in se podatki samodejno skopirajo na net.
V glavnem meni je super urca.
zmaga.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
No super! Po tem, ko sem jo že naročil in jo dobim danes, mi takala potrditev prav sede
grin1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ker ste mi fajn pomagali, sem vam dolžan podat še moje občutke glede urce, ki sem si jo nabavil(garmin forerunner 405). Na kratko…
Urca mi je res super igrača za tečt in šele zdaj mi je tek postal dejansko zabaven. Pri prejšnji uri sem gledal samo dva podatka in sicer koliko časa tečem in moj pulz. Tukaj pa imam na voljo res veliko podatkov in to mi je nadvse zabavno. Tek mi je z urco postal čist nekaj drugega. Sedaj svoje teke nalagam tudi na garmin connect in tako spremljam kolk sem do sedaj pretekel in podobno. Skratka imam vpogled v to kar delam in to se mi dopade.

Ura je sicer stabilna in dobra, večina podatkov je natančnih, ker pa ima tako majhen gadget že tako veliko nekih funkcij in podatkov pa seveda vsi niso točni in kdaj pa kdaj ura počne tudi kakšne bedarije. Recimo ne vem zakaj ura sploh kaže višinsko razliko, ko pa je ta popolnoma netočna. bedno mi je tudi to, da se moti pri izračunavanju povprečnega kroga. prepričan sem, da kalorije za vožnjo s kolesom tudi niso točne. To je nekaj detajlov, ki me moti, sem pa načeloma z uro zelo zadovoljen.

Še vprašanje: katere podatke iz ure vi gledate, ko tečete? Jaz najbolj spremljam čas, razdaljo, pulz in čas/km. Ravno čas/km mi je najbolj cool, saj s tem prilagajm hitrost in gledam kolk sem kaj hiter.

lp