Športna ura

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.480
11.486
113
kod Džej-Zija
Ne na pamet.
Kot rečeno, treba ( priporočljivo ) je počakat na 100% verzijo FW, ki jo ponudi GE, kjer hkrati tudi napiše, kaj vse je v novem FW. Prej ne piše nič.
Sedaj je izšla 100% verzija z isto cifro verzije 27.13, kjer je dodano še public changelog in nekaj popravkov / novosti za Edge 1050.

Poglej priponko 98651

Poglej priponko 98656

Poglej priponko 98657
Kar verjemi, da ni na pamet. Sem član garmin foruma in pri vseh urah, ki sem jih imel dosedaj, tudi beta programa. Kar sem napisal, je uraden garminov odgovor. Verzije z neko številko so med sabo vse enake. To pravijo garmin moderatorji na garmin uradnem forumu. Še več: verzije so imele oznako beta, ki smo jih testirali kot release verzijo, torej kot končno izdajo. Če se vmes niso odkrili kakšni bugi, je bila recimo verzija 16.11 beta enaka uradni 16.11. Spet po garminovih uradnih besedah.

Changelog lahko vedno vnaprej vidiš na forumu, ni treba čakati na Express. Tisti procenti so samo rollout, kot temu rečejo garminovci. Večinoma ne dajo FW na razpolago vsem hkrati, ampak sproščajo uradni FW z isto številko in vsebino postopoma, če se vmes pojavijo težave. Pri meni se je npr. Zgodilo, da je ena verzija pretirano žrla baterijo, zato so ustavili rollout pri 50 % in je sledila teden kasneje nova izdaja z odpravljenim bugom.

Bottom line: če ti GE ali OTA ponudi novo verzijo, ne bo nič drugačna, če je rollout 10 % (si pač med prvimi) ali 25 % ali 50 % ali 100 %. Večinoma naprave, ki imajo vklopljeno OTA posodabljanje, same potegnejo FW, ko je na razpolago, rollout jih nič ne zanima. Inštalirajo jo pa, ko jo uporabnik dovoli.

• Všeč mi je
Reactions: SpEkTr