Wearos je gotovo fajn, dela gugl pay pa lahko nalagaš razne menstrualne koledarčke itd.; škoda, da sem jaz dojel suunto 7 bolj kot športno uro, zdaj pa ne zdrži celodnevnega smučanja ali celodnevnega planinarjenja... kaže pa npr. čas super, kadar ni prazna baterija.Wear os je čist fajn, ampak je za vsako noc filat, kot telefon. Pac razen ce zelis spanes spremljati iz menk neznanega razloga...
Jaz zase imam nek starejši Suunto in pokriva vse moje potrebe. Zato sem bil tudi razočaran, ker je ženina športna (?) ura novejše generacije pogrnila na takih osnovah, kot je beleženje športa en dan. To je bil tudi moj želeni prispevek k temi - s preveč površnosti mimogrede kupiš športno uro renomirane znamke za 300 ali koliko EUR, ki je pofl.
Problemček je samo, da vse laufa na baterijo in, ko je ta prazna, pogrešaš od zelo posebnih do zelo osnovnih lastnosti. Prvih šest ur ne pogrešaš nič, od tam naprej pa vse, razen lepe zapestnice.... In tudi lastnosti, ki jih t pogrešaš, niso nekaj zelo hudo posebnega - zgolj dobra avtonomija baterije.
Problemček je samo, da vse laufa na baterijo in, ko je ta prazna, pogrešaš od zelo posebnih do zelo osnovnih lastnosti. Prvih šest ur ne pogrešaš nič, od tam naprej pa vse, razen lepe zapestnice.
Se da te karte uporabljati še na kateri drugi napravi ali samo na garminivih?Kaksne karte pa imas?
Jaz imam na Edgu tele: https://garmin.opentopomap.org/#europe
ali lahko pogledas ce se da te karte nalozit na F7pro uro.. ali F7 pro sploh podpira BaseCamp?
Katero napravo misliš?Se da te karte uporabljati še na kateri drugi napravi ali samo na garminivih?
Hvala