Jaz nisem star komunist, jaz sem stardec.Kwa nisi ti tudi star okorel komunist ? Imaš vsaj 50 let indoktrinacije na grbi.
Jaz nisem star komunist, jaz sem stardec.Kwa nisi ti tudi star okorel komunist ? Imaš vsaj 50 let indoktrinacije na grbi.
Jaz nisem star komunist, jaz sem stardec.
Pravjo, da pes, ki ščije in laja, ne grize. Ampak füka pa.Si star dec, ja. Si pa tudi star komunist.
Saj vemo kako je s starim decom. Starga deca je samo scajne in lajajne.
Pravjo, da pes, ki ščije in laja, ne grize. Ampak füka pa.
Star dec tako dolgo ščije, da mu za fük cajta zmanjka!Pravjo, da pes, ki ščije in laja, ne grize. Ampak füka pa.
Kako to gre, ne vem, vem pa, da majo punce pred tabo mir.Saj veš kako to gre ... otroka je treba pohvalit, starga deca pa zjezit. Pa je mir na zemlji .
Star dec tako dolgo ščije, da mu za fük cajta zmanjka!
Eh, bejž bejž, kaj boste vi tamladi fükal. Vi samo po telefonu praskate, namest po piški.Star dec bl slabo fjuka. To je za mlade ljudi. Kwa bo star dec. Starga deca je samo scanje in lajanje, kot sem že zgoraj rekel.
Stardec predvsem ščije daleč.Star dec tako dolgo ščije, da mu za fük cajta zmanjka!
Stardec predvsem ščije daleč.
Če sem pa dobre volje in če debatiram s kakšnim takim kljukcem kot si ti, pa še celo kakam daleč.Ja, tli centimetle preko kolena, če je sonce in če je dobre volje .
Da bi vsi plesali tako, kot bi Janša igral?