Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Item not received
A buyer can report in My eBay that they didn't receive an item once the item's latest estimated delivery date has passed, and for 30 days after the latest estimated delivery date.
In zakaj bi plačal, če nisi naročil? Če so ti sami trgali denar, zahtevaj vračilo (kjerkoli je bilo trgano). Če niso trgali pa preprosto ignoriraj. Ob morebitni dostavi pa vrzi v smeti.
Pravzaprav so mi zdaj javili, da je to nagrada za glasovanje za tisti DX 2016 koledar, ko je nekdo prosil, če glasujemo za njegovo fotografijo (kolesar v zraku nad skakalnico). Torej, za nagrado sem dobil koledar s kodami za celo leto in neke otroške nalepke.
Lepo.
Ampak so šele zdaj javili, za kaj gre. Najprej je pisalo, da sem naročil.
Tale Ebay.de je zadnje dni en kur...
Ure na licitacijah ne štimajo.
Cene tudi ne (npr. kaže aktualno ceno 60 eur, ko klikneš na artikel je pa 75 eur - sicer to je že stalno tako),
Danes sem nekaj kupil po redni ceni, čez 1 minuto pa je artikel še obstajal, samo ni bil med mojimi in se ni dalo nič narediti.
Potem - čez 15 minut obvestilo Ebaya, da je prišlo do napake s strani prodajalca.
Isti artikel z 5 eur višjo ceno se pojavi (isti prodajalec) še enkrat, pa spet izgine.
Mene pa Kitajci presenečajo zadnje čase. Naročil UKV postajo - dostava iz HK predvidena mesec dni, prišlo v dveh tednih irekt domov z NLPost. Drugi pa negativno in pozitivno. UKV iz "Nizozemske", posebej vprašam ali je res iz Nizozemske, ja ni problema, potem pa rečem ok itak bo v par dnevih tu, pa oni da to pa ne ker bo trajalo najmanj en mesec - po dveh tednih sporočilo carine za dostavo računa. Mislim, naj grejo nekam. A lahko Kitajca kaj terjam?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.