Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kako je pa s tem ko daš nekomu ponudbo ( make offer ) in ti da potem prodajalec nazaj svojo ponudbo, ki ti ustreza?
Če grem na buy mi še vedno piše tista, ki jo je postavil ob oddaji oglasa in nikjer ne najdem tiste, ki mi jo je sedaj ponudil.
Ne bi rad kaj narobe naredil zato raje vprašam, kako se sedaj plača po tej ceni, ki mi jo je ponudil, ker je verjetno kdo od vas že imel podobno situacijo.
Kako precenjeno? Stroški so enaki, kot če bi ti naši po normalnem postopku carinili. Plus je to, da dobiš pošiljko prej, minus pa to, da nimaš možnost, da gre čez brez carine. To je vse. Vsaj v mojem primeru je bilo tako.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ja to predhodno plačevanje je malo precenjeno...jaz tega ne uporabljam, ker pomeni še dodatno obiranje..
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kako precenjeno? Stroški so enaki, kot če bi ti naši po normalnem postopku carinili. Plus je to, da dobiš pošiljko prej, minus pa to, da nimaš možnost, da gre čez brez carine. To je vse. Vsaj v mojem primeru je bilo tako.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ja to predhodno plačevanje je malo precenjeno...jaz tega ne uporabljam, ker pomeni še dodatno obiranje..
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
evo sedaj po parih dneh sem dobil email z združenim računom.
ampak mi spet nč ni jasno, ker sem dobil 2 emaila. V enem je nižja poštnina (kot sva se zmenla), v drugem pa držaja poštnina (normalna).
Na bilo kater email kliknem pay now, mi vrže na račun z dražjo poštnino.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
In koliko hitreje stvar dobiš, če sploh