Spletni nakupi e-BAY (4)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Očitno nekaj delajo, ker sedaj že odpre, ampak ne vidim naročenih izdelkov, hvala za hiter info.

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
782
37
28
Nekaj me zanima glede e-baya. Normalno se prijavim v ebay-com in ebay.co.uk, pri nemškem ebayu pa ne gre prijava. Se pravi se moram na nemškem še enkrat registrirati, vpisovati podatke, kartico in use?

Hvala

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
ne. Mora delat na vseh... Mogoče imajo kakšne težave kot na co.uk?

edit: pravkar preveril in se lahko vpišem tako na co.uk kot na .de

Nazadnje urejeno:

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
782
37
28
Hvala zanimivo. Bom še enkrat prbal, samo ne vem zakaj se mi zdi da daned deluje ebay zelo počasi

Hočim geslo zamenjat pa mleje, mleje potem pa to izpiše:

This email address isn't registered on eBay.

Nazadnje urejeno:

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
782
37
28
Sedaj mi gre se vpisati tudi v nemški ebay. Zgleda da sem imel nekaj pomešano z gesli

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Js ponavadi tu spremljam trackinge: http://www.17track.net/en/result/post.shtml

Btw, vam dela ebay? MEni .com ne odpre. co.uk piše nepravilno geslo.

Dela oboje.

Kaj pa ko sem dobil paket iz dealextreme v 2 tednih. Rekord majkemi. Vip
confused-1.gif

10 dni z banggood :D. Tut rekord prej je blo minimalno 1 mesec.

Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
iz deal extreme sem jaz čakal mesec dni in dobil sem rabljen kabel in ne nov, nikjer pa ne mores dati negativnega feedback

lp

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Zadnjič sem prvič prodal nekaj prek ebaya in to zelo uspešno. Naredil avkcijo in za stvar dobil več kot pa sem zanjo dal kakšno leto nazaj.
smile-1.gif
Kupec je bil francoz in ker sem slišal, da se v Franciji paketi radi kar zgubijo, sem poslal kot vrednostno s trackingom in priority. Paket prišel v 4 dneh do njega, on je tudi oddal že pozitiven feedback in je zadovoljen. Zakaj za vraga bo Paypal zadržal sredstva še za 2 tedna in pol, če pa je vidno po trackingu in feedbacku, da je vse kul?

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Dal sem ceno 15€ za navadno in 20€ za avionsko. Bilo je nekje 700g, kar je naneslo 15€ (avionsko, vrednostno). Prek Pošte ja, ker je najceneje in tudi OK. Moraš pa za Francijo in Italijo vedno dati vrednostno, če je kaj vrednega, ker se tam paketi še posebej radi zgubljajo. Pa tudi za drugje. Če je priporočeno, dobiš nazaj le 3x vredost poštnine, če se zgubi.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.056
113
KSZ.

A še komu zadnje čase cariniki odpirajo (skoraj) vsako pošto ki pride iz kitajske/hk? Do sedaj par let nakupov tudi enkrat nisem dobil obvestila s carinske pošte, tudi za bolj vredne stvari. Sedaj v enem mesecu 3x obvestilo za čisto navadne pakete z robo pod 10 EUR.

Aja pa kaj naredite ob situaciji da pričakujete 3 pakete približno enake teže z iste države, ki nimajo tracking številke in vam carinska pošta pošlje pozdrave?! Ker sedaj sem dobil tak pozdrav in nimam pojma za katero naročeno bedarijo gre.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Meni se je enkrat naredilo to da nisem vedel za katero stvar gre. Sem jim enostavno poslal linke od vseh treh ter naj sami pogledajo in izberejo.

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja, cariniki se bojijo za službe in sedaj garajo kot nori, da bi upravičili svoj obstoj. Tudi jaz jim pošljem linke za vse stvari, ki jih pričakujem, pa naj sami raziskujejo, če mislim slučajno ogoljufati državo za 2 centa.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Jaz pokličem na številko, ki je napisana zraven pa mi prijazna gospa vedno pove kaj približno je, tako da ni problema.