Meni so na e-mail pošiljali pošto, da moram plačati stroške prodaje, v 2 mesecih sem prejel ene 100 emailov, potem so mi ukinili račun in je že pol leta vse mirno. Med tem sem registriral nov račun, ga potrdil prek e-maila in spet prodajam. Imam vpisan samo IBAN in BIC za nakazila, ampak navadni bančni račun tako da mi ne morejo trgati denarja (kot pri mastercard ali visa). Ko se bo nabralo spet za 20-25€ neporavnanih stroškov, bom pa odrl spet nov račun.Citat:
Uporabnik cunctator pravi:
kako,da ne,saj vendar moraš plačati stroške prodaje.kako pa ti lahko trgajo?
Citat:
Guten Tag,
Ihre Gebuehren in Hoehe von EUR31,20 fuer Ihr Verkaeuferkonto ########### mit dem Mitgliedsnamen ######## sind ueberfaellig. Aus diesem Grund wurde Ihr Mitgliedskonto ######### gesperrt und Ihre Angebote vorzeitig beendet
Bitte begleichen Sie umgehend die ausstehenden Gebuehren in Hoehe von
EUR31,20, damit Ihr Mitgliedskonto ######### wieder freigeschaltet werden kann. So nehmen Sie eine Zahlung an uns vor:
1. Gehen Sie zur eBay-Startseite und klicken Sie ganz oben auf "Uebersicht".
2. Gehen Sie in der mittleren Spalte nach unten bis zur Zwischenueberschrift "Mein Verkaeuferkonto". Klicken Sie darunter auf "Einmalzahlung auf Verkaeuferkonto vornehmen".
3. Loggen Sie sich ein. Danach erhalten Sie einen Hinweis, dass Sie vom Handel bei eBay ausgeschlossen sind. Klicken Sie ganz unten auf "Weiter" und folgen Sie den weiteren Anweisungen.
Falls Sie keinen Zugriff auf Ihr eBay-Verkaeuferkonto haben, koennen Sie Ihre offenen Gebuehren auch per Ueberweisung zahlen. Bitte verwenden Sie dabei unbedingt ########### als Verwendungszweck. Hier finden Sie unsere Kontoverbindung:
http://pages.ebay.de/help/account/payfees.html
eBay behaelt sich vor, bei Nichtzahlung einen Anwalt oder ein Inkasso-Unternehmen mit dem Einzug dieser Forderung zu beauftragen. Dabei fallen weitere Kosten fuer Sie an.
Falls Sie Ihre eBay-Gebuehren bereits beglichen haben, betrachten Sie bitte diese Nachricht als gegenstandslos. Sehr gerne beantworten wir Ihre Fragen zu Ihren eBay-Gebuehren. Bitte schreiben Sie uns ueber unser Kontaktformular:
http://pages.ebay.de/help/contact_us/_base/index_3.html
Mit freundlichen Gruessen
eBay
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Meni so na e-mail pošiljali pošto, da moram plačati stroške prodaje, v 2 mesecih sem prejel ene 100 emailov, potem so mi ukinili račun in je že pol leta vse mirno. Med tem sem registriral nov račun, ga potrdil prek e-maila in spet prodajam. Imam vpisan samo IBAN in BIC za nakazila, ampak navadni bančni račun tako da mi ne morejo trgati denarja (kot pri mastercard ali visa). Ko se bo nabralo spet za 20-25€ neporavnanih stroškov, bom pa odrl spet nov račun.Citat:
Ne hvalim se, hočem le povedati kako luknjast je ebay-ev sistem. Na natege sem že opozarjal v tej temi. Če hočeš, lahko koga napizdiš za 500€ ko imaš 5 minut cajta. Če se premišljeno lotiš, ni šans da te dobijo. Ogromno je nategov v zneskih do 20-30€, ko se oškodovancu ne splača delati stroškov in skrbi za teh par evrov, ampak ebay ne ukrepa. Edini njihov ukrep je, da te izključijo ... big deal, čez 5 minut si nazaj z novim username.Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
si pa biser
služil bi, samo teh par Evrov pa ne bi plačal. Če bi Ebay bil bolj pameten bi ti stožil do kosti.
Ti pa se hvališ s tem, če pa tebi nme bi kdo robe plačaš bi se pa jokal kot otrok
Prvo pravilo bidanja: VEDNO ampak VEDNO se prej s prodajalcem dogovori koliko bo stalo pošiljanje, če seveda že nima v sistemu označeno za Slovenijo. Namreč sedaj ti lahko udari 100 USD poštnine, ti se pa lahko le gladko heb...Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Misliš?
96 $ aparat (61 €)
cca 40 -50 $ pošiljanje ( 25-30 €)
carina ?
40-50 € pa tudi ne bo carine + ddv ali pač?
Khm, če sem jaz kaj videl jih ima že preko 383 tisočCitat:
Uporabnik 01481 pravi:
Pojma nimam, ima 5000 pošiljanj in dober %, upam, da.