ksz
Bom samo povedal moje (slabe) izkušnje s prodajanjem na nemškem ebayju. In sem izjemno razočaran nad odzivnostjo teh nemcev. Predvsem ko gre za dajanje feedbackov.
En mi je recimo dal negativni feedback, ker mu domnevno nisem nič poslal, ko pa sem mu celo iz različnih mailov pošiljal na njegov email (navodila, ki sem mu jih prodal), ki ga ma na ebayju. Celo poslal sem mu email preko ebayja, da zakaj mi je dal negativni feedback, ko pa sem mu že ene parkrat poslal navodila na email, vendar se mi proklet bedak sploh ne javi več. Mislim, nikakav odnos!
Da ne omenjam njihovega preljubega pošiljanja denarja preko banke, ko mi en celo ni znal plačati! Potem mi je nekako poslal denar preko Paypala, pa tudi to ni ratalo. Mislim, sej težko verjameš na kakšne naletiš
Enkrat sem enemu poslal nož, vendar pa je imel na ebay strani napačen naslov, tako da je prišla pošiljka nazaj. Seveda mi šele potem pove, da se je preselil LOL. Potem mu šeenkrat pošljem, zadevo prejme, vendar seveda ne da feedbacka! Pa sem mu šeenkrat mail poslal, pa se mi ni več javil, mislim... brezveznik!
Medtem ko imam na co.uk ebayju čist drugačne izkušnje. Z vsemi transakcija poteka izjemno hitro, brez problema. Feedback ponavadi dobiš takoj, pa še komunikacija je izjemno hitra.