Spletni nakup po nizki ceni - ENA-A NATEG !

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Upam, da kdor je plačal v naprej ne dobi gotovine ampak dobropis
smile-1.gif
lol

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Ker si lih ti

Vaša današnja koda za popust v EnaA.com: MORJE15, velja do: 16. 6. 2015.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Evo danes naročil gume na www.liderpnevmatik.si

Že takoj mi je bilo nekaj sumljivo, ker, ko sem plačal s Paypalom nisem od paypala dobil nobenega maila. Ponavadi to pride v parih sekundah. Od prodajalca pa sem takoj dobil " Opravili ste nakup pri CP REIFEN TRADING GMBH na Liderpnevmatik.si..." pol ure za tem pa "Vrnitev denarja N°A-SI-0615-00002. Spodaj boste našli vrnitev denarja za vaše naročilo N°SI-0615-00037...........Bančno nakazilo boste lahko prejeli na vaš račun v roku 3 delovnih dni."
Potem pa sem dobil od paypala "Refund from CP Reifen Trading Gmbh.....CP Reifen Trading Gmbh just sent you a full refund of .. for your purchase.
If you have any questions about this refund, please contact CP Reifen Trading Gmbh. The refund will go to the card you paid with.

In nobenih drugih pojasnil od prodajalca. Nategatorji ?

Kaj sedaj narest? Smejo oni kar tako odstopit od prodaje?

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:

O shit, v pol ure si dobil denar nazaj... kaj sedaj narest... tožit jih ker so ti dal takoj denar nazaj. Barabe ušive.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:

O shit, v pol ure si dobil denar nazaj... kaj sedaj narest... tožit jih ker so ti dal takoj denar nazaj. Barabe ušive.
Torej praviš da je vse lepo in prav, če trgovec ponuja robo, ki jo ne misli prodati, obenem pa zbere osebne podatke o tebi, (ime, naslov, št, računa, email..) si za pol ure sposodi tvoj denar... in to brez kakšnega koli pojasnila. ?????

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Enaa bi moral odgovoriti da vrnejo tistih 5€ nazaj ali dajo dobropis 10€ za nakup. Itak bi večina vzela dobropis in bi kupili še kaj dražjega pa bi imeli dobiček.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Saj ne moreš verjet, da kdo misli, da bi šlo skozi tako naročilo oz. so sploh poskušali :D Ta država je res v kurcu, naivneži :D

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Verjetno noben ni pričakoval, da bo naročilo šlo skozi. Jaz osebno pa sem bil prepričan, da bo prišlo kakšno opravičilo z posebno ponudbo/popustom na izdelek/nakup. Prišlo pa ni niti opravičilo, samo obvestilo, da je naročilo preklicano.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kdo je tukaj izkoriščevalski?
Niti ni prvič da so naredili kaj takega (torej je EnaA nategun), so ignorantski (da take kardinalne napake ne popraviš cel vikend je
bonk.gif
) in podcenjujejo potrošnike.
skratka poden od prodajalca.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
pac se je tisti, ki vnasa cene v sistem zmotil, jaka napaka. vmes je bil vikend in najbrz nihce ni opazil, da je kaj narobe. to se ne pomeni, da morate dobiti izdelek po taksni ceni.
zakaj niste bili tako glasni lansko leto, ko je ena gospa na dursu zajebala in so se vracale dvojne dohodnine? vse, do zadnjega centa je bilo treba vrniti, pa nisem zaznal kaksnega medijskega pompa in trkanja po prsih, da kdo ne bo vrnil. vsi tiho kot miske.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Res ste eni kreteni tukaj, da se greste zaradi človeške napake drkati in delate stroške podjetju?. STE VI POPOLNI? DELATE V POPOLNI 100% BREZ NAPAK PODJETJU?

Namesto, da bi se bolj ubadali, kako nas VLADA, PARLAMENT in CELOTEN JAVNI SEKTOR (brez kapsov in gasilcev + delno zdrastvo) JEBEJO in KRADEJO DENAR vsak dan.

TO PA NE?

Gremo še naprej iste stranke volit?

Nazadnje urejeno: