V spletni trgovini mercator tehnike se mi je to 2x zgodilo, da sem že plačal, po tem pa so mi sporočili da artikla ni na voljo in so mi stornirali nakup. Potem pa sem že isti dan videl, da so popravili ceno artikla na +20%.Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Ja ravno tukaj je problem, trgovina si na takšen način dela reklamo in se dobesedno dela norca iz potrošnikov. Večkrat je bilo že javno povedano da ima potrošnik svoje pravice in da naj poda prijave na tržnega. Samo kako je pa potem naprej in končni rezultat je pa ???
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Hitro vsi naročit, potem pa skupinska pritožba na ZPS in inšpektorat
Citat:
Uporabnik karamarko pravi:
To je pa res norčevanje, če še vedno niso popravili cene.
V fizični trgovini je tako, da po tisti ceni, ki imajo označeno na polici, ti morajo prodat. Spletni trgovci pa očitno lahko delajo kar želijo. Jaz bi vseeno podal prijavo na tržno.
Citat:
V fizični trgovini je tako, da po tisti ceni, ki imajo označeno na polici, ti morajo prodat. Spletni trgovci pa očitno lahko delajo kar želijo. Jaz bi vseeno podal prijavo na tržno.
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Več nas je lažje bo, razumem da se zgodi napaka; vendar pri omenjeni trgovini je to praksa in ne slučajno napaka. -> seveda si bodo sedaj naredili REKLAMO na ta račun in obisk...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Več nas je lažje bo, razumem da se zgodi napaka; vendar pri omenjeni trgovini je to praksa in ne slučajno napaka. -> seveda si bodo sedaj naredili REKLAMO na ta račun in obisk...
In ti si k temu precej pripomogel z objavo tukaj.