Spet nesreča 70+

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Se peljem danes skozi Poljčane po glavni cesti pravilnih 50 in vidim, kako se hoče nekdo z leve strani vklopit (neko wannabe parkirišče). Zapelje na cesto, nasproten pas je bil prazen in mislil sem, da bo lepo počakal kot vsak normalen voznik. A ne, on proti meni, če bi zabremzal, bi me nagazil direktno v moja vrata, tako pa sem na polno pritisnil na gas (4. brzina, 50 valjda ne skoči), pritisnil na trobo in bum.
smile-1.gif
K sreči ni bilo hudega, 71 letna tetica me je "spregledala" in lepo potegnila po boku. Najprej me je šokirala z obtožbami, da sem moral zelo hitro pripeljati, da me ni videla, potem pa je priznala krivdo, šla sva na zavarovalnico in zdaj se vozim okoli s podrajsanim bokom.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tudi tvoj Audi se bo navadil, da nisi sam v prometu. Sem uporabil stavek od enega uporabnika. Ampak takrat je res prekleto dobro zadel stanje na naših cestah. Pa srečno na zavarovalnici in prodaji, ko ti bojo morili kako je bil avto povaljan in totalka na strehi.
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
32-letni voznik osebnega avtomobila audi A4 je vozil iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi. Izven naselja Muta naj bi zaradi prehitevanja vozila, ki je vozilo pred njim, zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče, v trenutku, ko mu je pravilno po svojem vozišču nasproti pripeljal 75-letni voznik osebnega avtomobila toyota corolla. Vozili sta čelno trčili.

V prometni nesreči se je huje poškodovala 90-letna sopotnica v audiju, lažje 7-letni potnik v audiju ter 75-letni voznik toyote corolle in njegova 59-letna sopotnica.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo neznanega voznika neznanega osebnega vozila, ki naj bi ga 32-letni voznik želel prehiteti, da pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi 02 887 06 00 oziroma telefonsko številko 113.
A iščejo pričo da bi še priči napisali položnoco, ali da bi povedal da je v resnici vozila 90-letna baba?