Evo pravkar sem dobilNekaj dobiš na mail nekaj na SMS...., pa si naročil za mobilno banko ali za OTP generator?
Sam sem kode naročil znotraj spletne banke. Dobil sem jih praktično takoj.
Jaz sem danes naroči. Čez pol ure sem dobil SMS s serijsko številko, čez 2 uri pa še email z ostalimi podatki za registracijo.Kaj to pomeni praktično takoj? Jaz sem naročil preko spletne banke in še čakam. Kaj to si dobil preko maila ali navadne pošte?
Sam opažam izredno počasno delovanje...
NI napačna, ampak ali jaz ne najdem ali pa (zaenkrat) ni seznama hitrih plačil, ne naročenih plačil...Ja, lahko bil razlog obremenjenost baze. Drugače se mi, vsaj glede na trenutne izkušnje, aplikacija ne zdi napačna.
Od 01.10.2019 na najnižjem Trr računu ( udobni in udobni študentski ) samo še 3x brezplačni dvigi na bankomatih drugih bank in bank euro območja. Od četrtega dviga naprej vsak dvig 0,52 centa. Na višjih paketih ostane še naprej neomejeno dvigovanje.
Vztrajno postajajo NLB. Najbolj me moti da so spet podražili Mastercard.
Na unem z jurja na računu so sedaj poleg dražjega mastercarda (za 30 %) uvedli plačljive položnice (24 centov)Jaz sem to že pred leti rešil z Revolutom
Ko pa še malo podražijo pa skenslajo free dvige ter upn, se pa selimo drugam...
Na unem z jurja na računu so sedaj poleg dražjega mastercarda (za 30 %) uvedli plačljive položnice (24 centov)
Em možno, k ne plačujem več položnic preko SParkasse...Plačljive položnice so bile že nekaj časa.