SP v nogometu 2026

Rosenthal

Fizikalc
11. okt 2007
553
35
28
Egipt v. Argentina je biu spet lep primer kako na nogometnem svetovnem prvenstvu ne igrajo nogometa , ampak zgolj in le biznis in zakulisne igrice reziranja tekem v interesu kapitala.
Seveda Messi ne sme izpast ze v 1/8 finala, ker bi Fifa in ostali lobiji ostali brez potencialnega zaslužka, in tko bodo Argentino 'vlekli' verjetno vse do finala, kot v Katarju, kjer tudi tam niso mel kvalitete niti za 1/4.

Trumpovo podkupovanje Infantina ni uspelo enostavno zaradi tega, ker cela reprezentanca ZDA ni vredna desetino Messija in ostalih "zvezdnikov".

Kaj je sploh še ostalo od nogometa?
...dimenzije gola :)

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.890
5.219
113
Razsvetli me kaj je bilo narobe pri Egipt vs Argentina?

A je bil kak nedosojen offside ali penal premalo-preveč? Kot sem jaz videl zadnjih 20 minut kar sem gledal, je Egipčanom konj crknil - po domače povedano. Še sodnik, je čakal na njihov izenačujoči gol.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

zakon

Guru
16. maj 2008
9.839
1.320
113
toti Maribor
Razsvetli me kaj je bilo narobe pri Egipt vs Argentina?

A je bil kak nedosojen offside ali penal premalo-preveč? Kot sem jaz videl zadnjih 20 minut kar sem gledal, je Egipčanom konj crknil - po domače povedano. Še sodnik, je čakal na njihov izenačujoči gol.
Bil je neupravičeno razveljavljen gol Egipta. Ravno tako se ni šlo gledat VAR-a ob prekršku za akcijo v kateri je padel 3. gol Argentine itd. Saj si gledal tekmo brez favoriziranja, ane?

P.S. Malo si preberi komentar na BBC-ju. Oni verjetno že kaj vejo

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.890
5.219
113
Bil je neupravičeno razveljavljen gol Egipta. Ravno tako se ni šlo gledat VAR-a ob prekršku za akcijo v kateri je padel 3. gol Argentine itd. Saj si gledal tekmo brez favoriziranja, ane?

P.S. Malo si preberi komentar na BBC-ju. Oni verjetno že kaj vejo
Gola nisem videl - pravim da sem začel gledat po prvem golu Argentine. Tam pred 3. golom ni bilo prekrška. BBC pa navija za svoje in jasno, da si ne želi Argentine naprej.

V resnici sem za Egipt navijal in bil prav vesel, ko so vodili 2:1, ampak roko na srce, so jih Argentinci na koncu preigrali.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

hgard

Guru
22. jul 2007
4.291
891
113
Zame sta bili obe odločitvi pravilni. Pri razveljavljenem golu je pred tem Egipčan prijel Argentinca za majico in mu stopil na nogo. Ampak to bi moral sodnik takoj videti in piskati prekršek, ker gol je bil res lep.

Pri zadnjem golu je pa Salah najprej izgubil žogo, potem je začel padati in šele nato je bil kontakt, ki ga je povzročil sam.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.839
1.320
113
toti Maribor
Zame sta bili obe odločitvi pravilni. Pri razveljavljenem golu je pred tem Egipčan prijel Argentinca za majico in mu stopil na nogo. Ampak to bi moral sodnik takoj videti in piskati prekršek, ker gol je bil res lep.

Pri zadnjem golu je pa Salah najprej izgubil žogo, potem je začel padati in šele nato je bil kontakt, ki ga je povzročil sam.

Kdo pa je po tvoje povzročil kontakt za prvi penal?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.291
891
113
Tisto, ko je Messi zgrešil? Tam je branilec zgrešil žogo in zadel napadalca. Kolikor se spomnim, niso niti preverjali, ker je bilo vse jasno