Dva dni že ne morem plačevati prek spleta s sparkasse kartico, včeraj so ženo v trgovini gledal kot največjega kriminalca, ker ji je POS 2x zavrnil plačilo. Po pritožbi na banko pa dobimo tole:
Obveščamo vas, da na nekaterih prodajnih mestih in bankomatih prihaja do težav pri uporabi Maestro debetne plačilne kartice. Posledično na teh prodajnih mestih in/ali bankomatih ni mogoče opraviti plačila oziroma dviga gotovine. Težave prioritetno odpravljamo.
Za vse nevšečnosti se Vam iskreno opravičujemo.
Da bi to napisali vidno na svoji spletni strani jim ne pade na pamet...
Danes ob 11:34 sem dobil od njih mail glede te težave, ob 12:17 pa sms. Tako da obveščali so, res pa da zgleda precej pozno, če težave trajajo že 2 dni. Sam vse plačujem z n26, kljub sparkasse kartici.
Kje pa je za naročit? Jst ne najdem...Sem videl, da že lahko naročiš mobilno banko znotraj spletne banke. Sem jo naročil.....pa da vidmo.....sicer še ne oglašujejo prav veliko....po mojem so v začetni fazi....al kako se že reče....pilotu....
Aha, je med naroči naprave identifikacije...Kje pa je za naročit? Jst ne najdem...
A je kakšna nova nova aplikacija, ker jaz uporabljam mobilno banko Sparkasse že kakšno leto? Meni sicer ni všeč, ker je preslabo prilagojena za mobilnik.Sem videl, da že lahko naročiš mobilno banko znotraj spletne banke. Sem jo naročil.....pa da vidmo.....sicer še ne oglašujejo prav veliko....po mojem so v začetni fazi....al kako se že reče....pilotu....
Kolikor vem je tista aplikacija bila samo za generiranje enkratnih gesel....sem sedaj sprobal to novo aplikacijo - mobilno banko in zgleda kar OKA je kakšna nova nova aplikacija, ker jaz uporabljam mobilno banko Sparkasse že kakšno leto? Meni sicer ni všeč, ker je preslabo prilagojena za mobilnik.
Kolikor vem je tista aplikacija bila samo za generiranje enkratnih gesel....sem sedaj sprobal to novo aplikacijo - mobilno banko in zgleda kar OK
Namestil sem si Mstik app, sedaj pa zahteva registracijo. Kako pa pridobiš spodnje podatke, oz. ali je že na voljo postopek (ugibam, da si moral napravo registirati) ?
Obstoječi generator enkratnih gesel že imam.
Poglej priponko 25200
Kaj to pomeni praktično takoj? Jaz sem naročil preko spletne banke in še čakam. Kaj to si dobil preko maila ali navadne pošte?Sam sem kode naročil znotraj spletne banke. Dobil sem jih praktično takoj.