SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kaj so pa Spancm dal za jest uceri?
shocked-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Prvi moment: Marc Gasol je dobil naraščaja in frej dan. Vrnil se je šele na dan tekme. Posledice so bile vidne na igrišču.
Drugi moment: Serge Ibaka je včeraj vrgel dvakrat za tri in obakrat zgrešil. To je nekaj novega. "Kriva" je odlična francoska obramba. Psihično je povsem padel. Potem je dobil še blokado Goberta
smile-1.gif

Tretji moment: Spet je celo tekmo sedel Victor Claver, česar ne bom nikoli razumel.
Četrti moment: Ko se je razletel Pau Gasol, mu je Gobert zalimal blokado. Pa ne samo njemu. Igralec tekme je bil prav on, zraven pa še Diaw, ki je kljub pomanjkanju centimetrov brata Gasol zrinil iz rakete. Napad je pa odlično vodil Heurtel. Trojka čez Gasola starejšega proti koncu tekme je bila zadnji žebelj v krsto.
Zame je glavni krivec Orenga. Če bi Špance vodil recimo Scariolo, bi zmagali.
Če Špance z bratoma Gasol in Ibako premagaš v skoku 50:28, si naredil ogromen posel. Z enim pravim centrom, ki je v primerjavi s španskimi centri pravi zelenec. Včeraj je imel tekmo kariere.
Jaz sem navdušen nad Francozi. Prikazali so, kaj so jajca. Bodo pa po mojem mnenju Srbi čisto druga pesem. Finale vidim Srbija:ZDA, kjer bo spet enosmerni promet.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
To pa so nigri ja, dokazujejo kaj se lahko s izjemno fizično pripravljenostjo naredi. Ne pa naši...ali pa španci, čeprav gasola sta vseeno kar bikasta, ampak očitno ne dovolj.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jaz sem zamudil prvi dve minuti drugega polčasa in ko sem pogledal je bilo že +18 za Američane :D

Sprehod do zlate kolajne po mojem
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Se kar strinjam z napisanim.
Dodal bi še, da Španci sploh niso zapirali prostora pod košem. Za skoke je zadolžena cela ekipa in Špancem so žoge iz rok pobirali Francozi iz zunanje linije. Zapiranje pod košem je demonstrirala naša reprezentanca... Kot da so Španci mislili, da imajo tako premoč pod košem, da se jim za skoke ni treba truditi.
Druga zadeva je ogromno število skokov, ki je vedno posledica slabega meta. Se ne spomnim tekme v kateri bi Španci tako katastrofalno metali, še manj, da bi Navarro zgrešil polaganje...
Tudi poškodba Rodrigeza se jim je poznala, ni pa bila odločilna.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Škoda, da je Španija izpadla. Finale ZDA - Španija bi bil zanimiv, glede na to, da so Španci dokaj izenačeno igrali z veliko bolj zvezdniškima ameriškima reprezentancama 2008 in 2012.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
točno tako.... ubili so jih pa tudi napadi Francije, ki so trajali od 20-24 sec. brez trapanja, divjanja, lepo nice&easy do zadnjih petih sekund, pol koš al pa faul pri metu za 3pike v zadnjih sekundah.... bilo je pa tudi po moje precej podcenjevanja... cel prvi polčas so se še kar smeškal, češ kar naj, saj bomo itak zmagal..... lako čemo .... čisto po balkansko
grin1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
met za 3 pike 2/22 verjetno tudi ni pomagal. Bi nekako lahko povlekel primerjavo z nami, 2 piki v četrtini, te pa 2 od 22 trice, pa naj bi bili to profiči, ki živijo od košarke. Mogoče pa ni bilo narobe, da so včasih imeli status amaterjev
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
met za 3 pike 2/22 verjetno tudi ni pomagal. Bi nekako lahko povlekel primerjavo z nami, 2 piki v četrtini, te pa 2 od 22 trice, pa naj bi bili to profiči, ki živijo od košarke. Mogoče pa ni bilo narobe, da so včasih imeli status amaterjev
smile-1.gif

Tak slab met je v 99% posledica odlične obrambe nasprotnika.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Včeraj so še na koncu tekme še nekaj prerivali, se ve o čem se je šlo ali je bila posledica tistega komolca med tekmo?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
To pa mi tudi ni jasno, zakaj pri košarki ne pregledajo posnetkov. Pri fuzbalu še razumem, ker se pač igra ne prekinja, ampak pri košarki pa je itak prekinitev in potem kreganje okoli dogodka, namesto da bi se enostavno pogledalo posnetke in razjasnilo zadevo?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ker bi potem razne jokice, konstantno zahtevale pregledovanje posnetkov in bi to ubilo čar igre za gledalce, katerim je košarka namenjena. Moje mnenje, kakšno je pa uradno stališče, pa ne vem.