SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Spanci majo peterko NBA igralcev in to odlicnih!....ajde skor...Navarro je pac nadrkan
smile-1.gif
Sam vseen bojo tezko pariral tempu americanov.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Američane bo premagal tisti, ki bo lahko ob pritisku Američanov 40 minut igral svojo "počasno" igro, ne bo izgubljal žog, bo dobro zapiral pod košem, zadeval proste mete, v glavnem, v vsem bo moral blesteti. Občutek imam, da tudi Španci tega ne bodo zmogli, čeprav bodo imeli spodbudo (ali pa pritisk) domače publike. Sam sem verjel le v Turke, ki pa se žal zadnjič niso izkazali.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mi ne bi imeli nobene šanse za medaljo proti Srbiji , tako da, nismo nič kaj zamudili. raduljica in krstiæ bi nas pojedla pod koši.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Se gledal samo od polovice tretje četrtine naprej, ampak zdej ko vidim statistiko, met za 3 Španije 2/22, skos 50:28 za Francijo. Zgleda kt naša včerišnja statistika :D.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Mi ne bi imeli nobene šanse za medaljo proti Srbiji , tako da, nismo nič kaj zamudili. raduljica in krstiæ bi nas pojedla pod koši.

Oba Dragiča pa bi pojedla vse zunanje igralce Srbije.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
A veš da. Teodosiæ ni nič slabši. Pa ko se Srbom strga in trojke zadevajo kot danes..

Aja, Slovenci pa ne morejo zadevati trojk, pa igrati obrambe.
Zato pa so držali Američane do polčasa, ki imajo v ekipi 12 G. Dragičev (oz. še boljših igralcev - nekateri).
Pa Američani nas sploh niso toliko ogromno nadskakali (glede na to kaki atleti so in kakšne igralce imamo mi pod košem), tako da ne vem zakaj bi nas Srbska dva igralca šolala pod košem.
Pa dvomim, da bi izgubili toliko žog proti Srbom kot smo jih proti Američanom (25) in imeli samo tako malo ukradenih (1 samo), pa tudi toliko točk iz protinapada ne bi dobili (42). Američani so imeli 24!! napadalnih skokov, iz katerih so potem dali 31 točk...še ena stvar, ki se ne bi ponovila proti Srbom.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Vse je odvisno od glav posameznikov in trenerja. Če bodo iz stanja odraslega (prvi polčas proti ZDA) preskočili v stanje otroka (drugi polčas proti ZDA), potem ni važno, kdo je na drugi strani. Ni zrelosti, ker se s tem nihče ne ukvarja v mlajših selekcijah.