Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Se mi pa zdi bolje da smo izgubili z veliko razliko. Ker če bi izgubili po napeti končnici, kot so naprimer španci proti srbom, potem bi se vsi še 3x bolj sekirali. Tako smo pa pač popušili in gremo dalje.
če ti je to uspeh potem ti ne more biti pomembno kako ti to "(ne)uspe", ker si osmi na svetu lahko samo na en način, to je tako, da izgubiš 3 tekme zapored
(ampak sem vseeno navdušen nad prvim četrtfinalom)
Poleg tega, da trojko premaknejo - kar sedaj bo, bi jaz uvedel tudi met za štiri točke (preko polovice). Zadeti se da, torej bi bile končnice še bolj infarktne
V bistvu je vseeno al iso peti ali pa osmi. Čez dve leti se bo še redko kdo spomnil, da so izgubil proti Špancem za peto mesto. Cilj razveselit par tisoč slovenskih navijačev v Carigradu v pred tekmovanju so naredil. Ostalo je nepomembno.
Ma današnjo končnico je zajebal Dragič s svojimi solacijami in "fintami" ala podajo na slepo nazaj, jasno rusom v roke ipd
Normalno - kontra in koš in namesto 2+ imaš takoj 4-.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.